Crema de pebrots verds, espinacs, ametlles i bacallà

Plat principal  |  Sylvia Pérez Ochoa

Has provat mai una deliciosa crema de pebrots verds? Deixa't sorprendre amb aquesta recepta que no et deixarà indiferent.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • Oli d’oliva o ghee
  • 2 pebrots verds
  • 1 manat d’espinacs
  • 60 g d’ametlles sense torrar
  • 15 g de llevat nutricional
  • 200 g de bacallà

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
Sylvia Pérez Ochoa

Sylvia Pérez Ochoa
Chef formada a l'Escola Hoffman

 

Crema de pebrots verds, espinacs, ametlles i bacallà

Plat principal  |  Sylvia Pérez Ochoa

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Has provat mai una deliciosa crema de pebrots verds? Deixa't sorprendre amb aquesta recepta que no et deixarà indiferent.


Ingredients

  • Oli d'oliva o ghee
  • 2 pebrots verds
  • 1 manat d'espinacs
  • 60 g d'ametlles sense torrar
  • 15 g de llevat nutricional
  • 200 g de bacallà

Elaboració

  1. Talla els pebrots verds a daus.
  2. Posa ghee o oli d'oliva en una paella i ofega els pebrots verds amb una mica de sal i les ametlles.
  3. Quan el pebrot estigui tou, afegeix-hi els espinacs i remena uns dos minuts més.
  4. Després posa-hi aigua just per cobrir (s'hi pot afegir una mica de més de sal, però s'ha de vigilar, perquè després hi posarem el bacallà i ens podria quedar massa salat). I deixa-ho bullir a foc suau durant 10-15 minuts.
  5. Després posa-ho en un got per triturar i tritura-ho amb el llevat nutricional.
  6. Finalment, posa el tros de bacallà a la mateixa olla amb la crema per sobre i deixa-ho a foc baix fins que el bacallà estigui fet.

Sylvia Pérez Ochoa
Chef formada a l'Escola Hoffman

Elaboració

  1. Talla els pebrots verds a daus.
  2. Posa ghee o oli d’oliva en una paella i ofega els pebrots verds amb una mica de sal i les ametlles.
  3. Quan el pebrot estigui tou, afegeix-hi els espinacs i remena uns dos minuts més.
  4. Després posa-hi aigua just per cobrir (s’hi pot afegir una mica de més de sal, però s’ha de vigilar, perquè després hi posarem el bacallà i ens podria quedar massa salat). I deixa-ho bullir a foc suau durant 10-15 minuts.
  5. Després posa-ho en un got per triturar i tritura-ho amb el llevat nutricional.
  6. Finalment, posa el tros de bacallà a la mateixa olla amb la crema per sobre i deixa-ho a foc baix fins que el bacallà estigui fet.

Apunts culinaris

  • Si no en tens o no t’agrada el llevat nutricional, no és imprescindible, tot i que hi dona un toc de formatge la mar de bo.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat