Crema de pèsols amb picada d’ou dur i ametlla

Plat principal  |  Gina Estapé

Un àpat suau i amb un toc refrescant de menta per gaudir dels pèsols, un dels aliments més característics de la primavera.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

600 g de pèsols*
2 cebes mitjanes
100 g de iogurt

Elaboració

Bulliu aigua en un pot petit i cuineu els ous per fer-los durs durant 10 minuts. Deixeu que refredin.
Peleu i talleu la ceba a mitges llunes.
Escalfeu una olla mitjana amb un raig d’oli i …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat