Crema de porro i fonoll

Plat principal  |  Núria Roura

Aquests tipus de plats són una molt bona opció quan el fred se'ns ha posat dins el cos, quan no tenim gaire temps per cuinar o, senzillament, en qualsevol moment del dia, ja que són espectacularment gustosos i fàcils de pair.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 2 porros tallats ben fins
  • 1/2 fonoll gros o 1 de petit
  • 1 culleradeta de sal marina amb herbes del Mediterrani
  • 1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra de primera premsada en fred
  •  Germinats de remolatxa
  •  Anet

Dieta

  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Núria Roura

Núria Roura
Coach nutricional

nuriaroura.com @nuriarourasen
 

Crema de porro i fonoll

Plat principal  |  Núria Roura

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Aquests tipus de plats són una molt bona opció quan el fred se'ns ha posat dins el cos, quan no tenim gaire temps per cuinar o, senzillament, en qualsevol moment del dia, ja que són espectacularment gustosos i fàcils de pair.


Ingredients

  • 2 porros tallats ben fins
  • 1/2 fonoll gros o 1 de petit
  • 1 culleradeta de sal marina amb herbes del Mediterrani
  • 1 cullerada sopera d'oli d'oliva verge extra de primera premsada en fred
  •  Germinats de remolatxa
  •  Anet

Elaboració

  1. Salteu els porros amb l'oli d'oliva i una mica de sal durant 7 minuts, sense la tapa i a foc mitjà.
  2. Afegiu-hi el fonoll, una mica més de sal i una mica d'aigua que cobreixi 1/4 de volum de les verdures.
  3. Tapeu i deixeu coure durant 20-25 minuts.
  4. Tritureu amb un minipimer, passapurés o batedora fins a aconseguir una consistència cremosa i fina (si fa falta, passeu el puré per un colador xinès), afegint-hi aigua de qualitat a poc a poc si cal.
  5. Serviu amb germinats al mig i l'anet tallat a trossets pel voltant.

Núria Roura
Coach nutricional

www.nuriaroura.com @nuriarourasen

Elaboració

  1. Salteu els porros amb l’oli d’oliva i una mica de sal durant 7 minuts, sense la tapa i a foc mitjà.
  2. Afegiu-hi el fonoll, una mica més de sal i una mica d’aigua que cobreixi 1/4 de volum de les verdures.
  3. Tapeu i deixeu coure durant 20-25 minuts.
  4. Tritureu amb un minipimer, passapurés o batedora fins a aconseguir una consistència cremosa i fina (si fa falta, passeu el puré per un colador xinès), afegint-hi aigua de qualitat a poc a poc si cal.
  5. Serviu amb germinats al mig i l’anet tallat a trossets pel voltant.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat