Crema de porro i fonoll

Plat principal  |  Núria Roura

Aquests tipus de plats són una molt bona opció quan el fred se'ns ha posat dins el cos, quan no tenim gaire temps per cuinar o, senzillament, en qualsevol moment del dia, ja que són espectacularment gustosos i fàcils de pair.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

2 porros tallats ben fins
1/2 fonoll gros o 1 de peti

Elaboració

Salteu els porros amb l’oli d’oliva i una mica de sal durant 7 minuts, sense la tapa i a foc mitjà.
Afegiu-hi el fonoll, una mica més de sal i una mica d’aigua que cobreixi 1/4 de volum de le…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat