Crema de remolatxa depurativa

Plat principal  |  Núria Roura

La remolatxa és rica en vitamines i minerals amics de la nostra salut i bellesa, en una combinació única que posa en marxa un agent prodesintoxicant que converteix aquesta recepta en excel·lent depuratiu de la sang i el fetge.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 2 cebes grans tallades a mitges llunes
  • 3 remolatxes petites pelades i tallades a quadrats
  • 3 fulles de llorer
  • Julivert fresc
  • Germinats (alfals, bròquil, porro, raves, ceba, etc.)
  • Llavors o fruita seca
  • Oli d’oliva ecològic de primera premsada en fred
  • Sal marina sense refinar
  • Aigua de qualitat

Dieta

  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Núria Roura

Núria Roura
Coach nutricional

nuriaroura.com @nuriarourasen
 

Crema de remolatxa depurativa

Plat principal  |  Núria Roura

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

La remolatxa és rica en vitamines i minerals amics de la nostra salut i bellesa, en una combinació única que posa en marxa un agent prodesintoxicant que converteix aquesta recepta en excel·lent depuratiu de la sang i el fetge.


Ingredients

  • 2 cebes grans tallades a mitges llunes
  • 3 remolatxes petites pelades i tallades a quadrats
  • 3 fulles de llorer
  • Julivert fresc
  • Germinats (alfals, bròquil, porro, raves, ceba, etc.)
  • Llavors o fruita seca
  • Oli d'oliva ecològic de primera premsada en fred
  • Sal marina sense refinar
  • Aigua de qualitat

Elaboració

  1. En una olla, saltar les cebes amb l'oli, les dues fulles de llorer i una mica de sal durant 12-15 minuts.
  2. Afegir-hi la remolatxa tallada a quadrats, un polsim de sal i aigua que cobreixi un terç del volum de les verdures.
  3. Portar-ho a ebullició i reduir a foc mitjà. Coure amb tapa 20 minuts.
  4. Retirar les fulles de llorer i triturar amb el minipimer, passapuré o la batedora fins a aconseguir una consistència cremosa.
  5. Afegir aigua de qualitat a poc a poc fins a obtenir la textura desitjada.
  6. Servir amb germinats, una mica de julivert fresc i llavors o fruita seca.

Núria Roura
Coach nutricional

www.nuriaroura.com @nuriarourasen

Elaboració

  1. En una olla, saltar les cebes amb l’oli, les dues fulles de llorer i una mica de sal durant 12-15 minuts.
  2. Afegir-hi la remolatxa tallada a quadrats, un polsim de sal i aigua que cobreixi un terç del volum de les verdures.
  3. Portar-ho a ebullició i reduir a foc mitjà. Coure amb tapa 20 minuts.
  4. Retirar les fulles de llorer i triturar amb el minipimer, passapuré o la batedora fins a aconseguir una consistència cremosa.
  5. Afegir aigua de qualitat a poc a poc fins a obtenir la textura desitjada.
  6. Servir amb germinats, una mica de julivert fresc i llavors o fruita seca.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat