Crema de xirivia, porro i kudzú amb crostons de cigrons

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Una crema blanca i picant, especial per reforçar els pulmons, escalfar-nos i mobilitzar l'energia positiva: xirivia, porro i kudzú amb crostons de cigrons picants.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

2 xirivies
½ porro
1 l de brou de verdures
1c.

Elaboració

Netegeu les xirivies amb un raspall de verdures i trossegeu-les.
Poseu-les en una cassola i afegiu-hi el porro picat.
Aboqueu-hi el brou, saleu-ho i porteu-ho a ebullició.
Diluïu la cul…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat