Crep bretona

Plat principal  |  Elka Mocker

Aquestes creps són una manera sorprenent de menjar fajol; un dels cereals més interessants nutricionalment ja que no té gluten, és ric en ferro i conté tots els aminoàcids essencials, de manera que és una proteïna completa.

  • Racions:
    4 - 8
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

1 tassa – 180 g de fajol
200-250 ml d’aigua
½ cul

Elaboració

Poseu en remull el fajol sencer unes 4-6 hores (o tota la nit) amb el doble d’aigua.
En el moment de fer les creps, llenceu l’aigua de remull i renteu el fajol sota l’aixeta, poseu a la batedor…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat