Crep d’espinacs ceto amb olivada negra, anxoves i formatge de cabra

Pans, pizzes i similars, Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  |  Mel Sánchez

S’ha posat de moda la crep doblegada en quatre i jo no seré menys! Us presento una versió cetogènica; una opció farcida amb gustos atrevits, però que podeu acompanyar amb els ingredients que us agradin més!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

Per a la crep

3 ous XL
80 g de farina d’ametlla

Elaboració

Per a les creps

Tritureu tots els ingredients de la crep amb una batedora de mà. Us ha de quedar una massa bastant líquida.
En una crepera o paella per a creps poseu una gota d’oli d’oli…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat