Crep d’espinacs ceto amb olivada negra, anxoves i formatge de cabra

Pans, pizzes i similars, Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  |  Mel Sánchez

S’ha posat de moda la crep doblegada en quatre i jo no seré menys! Us presento una versió cetogènica; una opció farcida amb gustos atrevits, però que podeu acompanyar amb els ingredients que us agradin més!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

Per a la crep

  • 3 ous XL
  • 80 g de farina d’ametlla
  • 16 g de lli germinat mòlt
  • 50 g de fulles espinacs crues
  • 250 ml d’aigua
  • Sal

Per al farciment (al gust)

  • Formatge semicurat de cabra eco
  • Anxoves en oli d’oliva verge extra
  • Enciam al gust
  • Olivada negra eco
  • ½ alvocat

Dieta

  • Ceto
  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Mel Sánchez

Mel Sánchez
Dietista integrativa i psiconeuroinmunóloga. Especializada en dietas ceto

melsanchez.es/ @healthyfood_mel
 

Crep d’espinacs ceto amb olivada negra, anxoves i formatge de cabra

Pans, pizzes i similars, Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  |  Mel Sánchez

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

S’ha posat de moda la crep doblegada en quatre i jo no seré menys! Us presento una versió cetogènica; una opció farcida amb gustos atrevits, però que podeu acompanyar amb els ingredients que us agradin més!


Ingredients

Per a la crep

  • 3 ous XL
  • 80 g de farina d’ametlla
  • 16 g de lli germinat mòlt
  • 50 g de fulles espinacs crues
  • 250 ml d’aigua
  • Sal

Per al farciment (al gust)

  • Formatge semicurat de cabra eco
  • Anxoves en oli d’oliva verge extra
  • Enciam al gust
  • Olivada negra eco
  • ½ alvocat

Elaboració

Per a les creps

  1. Tritureu tots els ingredients de la crep amb una batedora de mà. Us ha de quedar una massa bastant líquida.
  2. En una crepera o paella per a creps poseu una gota d’oli d’oliva, esteneu-la amb un paper de cuina i escalfeu-la a foc mitjà-alt.
  3. Un cop calenta la crepera, aboqueu una mica de massa al centre, esteneu-la per tota la superfície amb un pal de creps o una espàtula i cuineu-la uns 3-4 minuts sense tombar, ja que si no està ben cuita es trencarà. Passat aquest temps, tombeu-la i feu-la 3 o 4 minuts més. És normal que faci bombolletes.

Per a farcir les creps

  1. Feu un tall des del centre de la crep fins a la vora, com si volguéssiu marcar les 6.30 h en un rellotge.
  2. Després farciu cada quart de la crep amb els ingredients que preferiu. En el meu cas: ¼ d’olivada i alvocat, un ¼ d’enciam, ¼ de formatge i l’últim ¼ d’anxoves.
  3. Un cop farcida, doblegueu cada quart sobre l’altre.
  4. Un cop tancada, marqueu-la en una graella per torrar-la una mica més un parell de minuts.
Us en llepareu els dits. Bon profit! Porció d’hidrats de carboni = 4 g per ració

Mel Sánchez
Dietista integrativa i psiconeuroinmunóloga. Especializada en dietas ceto

https://www.melsanchez.es/ @healthyfood_mel

Elaboració

Per a les creps

  1. Tritureu tots els ingredients de la crep amb una batedora de mà. Us ha de quedar una massa bastant líquida.
  2. En una crepera o paella per a creps poseu una gota d’oli d’oliva, esteneu-la amb un paper de cuina i escalfeu-la a foc mitjà-alt.
  3. Un cop calenta la crepera, aboqueu una mica de massa al centre, esteneu-la per tota la superfície amb un pal de creps o una espàtula i cuineu-la uns 3-4 minuts sense tombar, ja que si no està ben cuita es trencarà. Passat aquest temps, tombeu-la i feu-la 3 o 4 minuts més. És normal que faci bombolletes.

Per a farcir les creps

  1. Feu un tall des del centre de la crep fins a la vora, com si volguéssiu marcar les 6.30 h en un rellotge.
  2. Després farciu cada quart de la crep amb els ingredients que preferiu. En el meu cas: ¼ d’olivada i alvocat, un ¼ d’enciam, ¼ de formatge i l’últim ¼ d’anxoves.
  3. Un cop farcida, doblegueu cada quart sobre l’altre.
  4. Un cop tancada, marqueu-la en una graella per torrar-la una mica més un parell de minuts.

Us en llepareu els dits. Bon profit!

Porció d’hidrats de carboni = 4 g per ració

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat