Creps cetogèniques farcides de crema d’alvocat i salmó fumat

Pans, pizzes i similars, Plat principal, Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Marina Ribas Torres

Creps cetogèniques farcides de crema d’alvocat i salmó salvatge fumat, un plat ric en greixos saludables amb efecte antiinflamatori.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

2 ous eco mitjans
1 c.p. de farina de coco
1 c.p.

Elaboració

En un bol, barregeu tots els ingredients de les creps, fins que quedi una massa consistent, però lleugera.
Deixeu que reposi uns minuts, mentre s’escalfa la planxa.
Amb l’ajuda d’una …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat