Creps cetogèniques farcides de crema d’alvocat i salmó fumat

Pans, pizzes i similars, Plat principal, Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Marina Ribas Torres

Creps cetogèniques farcides de crema d’alvocat i salmó salvatge fumat, un plat ric en greixos saludables amb efecte antiinflamatori.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 2 ous eco mitjans
  • 1 c.p. de farina de coco
  • 1 c.p. de pols de psyllium
  • 2 c.s. de llet d’ametlla natural

Per a la crema d’alvocat

  • 1/2 alvocat
  • Una c.p. de suc de llimona
  • Sal i pebre al gust

Farciment

  • 2 talls de salmó salvatge fumat
  • Opcional: fulles d’enciam o ruca

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
Marina Ribas Torres

Marina Ribas Torres
Divulgadora de salut, alimentació i benestar amb perspectiva evolutiva i ketomediterrània

marinaribas.es @marina.ribas.torres
 

Creps cetogèniques farcides de crema d’alvocat i salmó fumat

Pans, pizzes i similars, Plat principal, Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Marina Ribas Torres

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
  • Temps:
    30 minuts

Creps cetogèniques farcides de crema d’alvocat i salmó salvatge fumat, un plat ric en greixos saludables amb efecte antiinflamatori.


Ingredients

  • 2 ous eco mitjans
  • 1 c.p. de farina de coco
  • 1 c.p. de pols de psyllium
  • 2 c.s. de llet d’ametlla natural

Per a la crema d’alvocat

  • 1/2 alvocat
  • Una c.p. de suc de llimona
  • Sal i pebre al gust

Farciment

  • 2 talls de salmó salvatge fumat
  • Opcional: fulles d’enciam o ruca

Elaboració

  1. En un bol, barregeu tots els ingredients de les creps, fins que quedi una massa consistent, però lleugera.
  2. Deixeu que reposi uns minuts, mentre s’escalfa la planxa.
  3. Amb l’ajuda d’una cullera, aboqueu la meitat de la massa a la planxa i escampeu-la bé formant un cercle. Deixeu coure uns segons fins que es dauri per sota i tombeu-la. Repetiu el procés i reserveu les creps en un plat.
  4. Mentrestant, amb l’ajuda d’una forquilla, aixafeu l’alvocat amb el suc de llimona, la sal i el pebre.
  5. Per muntar el plat només cal farcir les creps de crema d’alvocat i un tall de salmó fumat i enrotllar-les. A mi m’agrada molt acompanyar el plat amb una mica d’enciam o ruca perquè sigui més refrescant.

Marina Ribas Torres
Divulgadora de salut, alimentació i benestar amb perspectiva evolutiva i ketomediterrània

www.marinaribas.es @marina.ribas.torres

Elaboració

  1. En un bol, barregeu tots els ingredients de les creps, fins que quedi una massa consistent, però lleugera.
  2. Deixeu que reposi uns minuts, mentre s’escalfa la planxa.
  3. Amb l’ajuda d’una cullera, aboqueu la meitat de la massa a la planxa i escampeu-la bé formant un cercle. Deixeu coure uns segons fins que es dauri per sota i tombeu-la. Repetiu el procés i reserveu les creps en un plat.
  4. Mentrestant, amb l’ajuda d’una forquilla, aixafeu l’alvocat amb el suc de llimona, la sal i el pebre.
  5. Per muntar el plat només cal farcir les creps de crema d’alvocat i un tall de salmó fumat i enrotllar-les. A mi m’agrada molt acompanyar el plat amb una mica d’enciam o ruca perquè sigui més refrescant.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat