Creps de farina de cigrons

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Pilar Rodrigáñez

Si t'agrada esmorzar salat, aquestes creps són perfectes per farcir amb els aliments que prefereixis. La farina de cigró lliga tan ben que no cal ou. Si voleu fer-ne una i prou, només necessiteu una cullerada sopera de farina de cigrons i la mateixa quantitat d’aigua.

  • Racions:
    4 - 6 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

1/2 tassa de farina de cigrons
1/2 tassa d’aigua a

Elaboració

Escalfeu una paella a foc mitjà amb un rajolí d’oli d’oliva verge.
Barregeu els ingredients fins a aconseguir una massa
homogènia.
Ompliu un cullerot, aboqueu la massa a la paella i …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat