Creps de farina de cigrons

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Pilar Rodrigáñez

Si t'agrada esmorzar salat, aquestes creps són perfectes per farcir amb els aliments que prefereixis. La farina de cigró lliga tan ben que no cal ou. Si voleu fer-ne una i prou, només necessiteu una cullerada sopera de farina de cigrons i la mateixa quantitat d’aigua.

  • Racions:
    4 - 6 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 1/2 tassa de farina de cigrons
  • 1/2 tassa d’aigua a temperatura ambient
  • Sal, pebre, comí (opcional)

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Pilar Rodrigáñez

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez
 

Creps de farina de cigrons

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Pilar Rodrigáñez

  • Racions:
    4 - 6 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Si t'agrada esmorzar salat, aquestes creps són perfectes per farcir amb els aliments que prefereixis. La farina de cigró lliga tan ben que no cal ou. Si voleu fer-ne una i prou, només necessiteu una cullerada sopera de farina de cigrons i la mateixa quantitat d’aigua.


Ingredients

  • 1/2 tassa de farina de cigrons
  • 1/2 tassa d’aigua a temperatura ambient
  • Sal, pebre, comí (opcional)

Elaboració

  1. Escalfeu una paella a foc mitjà amb un rajolí d’oli d’oliva verge.
  2. Barregeu els ingredients fins a aconseguir una massa homogènia.
  3. Ompliu un cullerot, aboqueu la massa a la paella i escampeula per la superfície. Quan comencin a aixecar-se els extrems, tombeu.
  4. Retireu del foc i repetiu el procediment fins que s’acabi la massa.
  5. Per conservar-les, guardeu-les a la nevera dins d’un envàs hermètic perquè no s’assequin.

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez

Elaboració

  1. Escalfeu una paella a foc mitjà amb un rajolí d’oli d’oliva verge.
  2. Barregeu els ingredients fins a aconseguir una massa
    homogènia.
  3. Ompliu un cullerot, aboqueu la massa a la paella i escampeula per la superfície. Quan comencin a aixecar-se els extrems, tombeu.
  4. Retireu del foc i repetiu el procediment fins que s’acabi la
    massa.
  5. Per conservar-les, guardeu-les a la nevera dins d’un envàs hermètic perquè no s’assequin.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat