Cruixent de fajol germinat amb coco i masala chai

Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

Mitjançant l’activació s'aconsegueix que el gra de fajol comenci el procés de germinació i amb la deshidratació es tornen a assecar, cosa que fa que recuperin la seva textura cruixent, però sense perdre les seves qualitats.

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

1 T – 200 g de fajol
¾ T de coco ratllat
1’5 c de

Elaboració

El primer que has de fer és activar el fajol. Per a això tens dues opcions:

 Deixar-lo tota la nit en remull i al matí rentar-lo bé sota l’aixeta. Amb aquesta opció el gra queda activat…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat