Curri de patates Red Pontiac amb llet de coco i fulla de menta fresca

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Plat sa, simple, original i gustós amb patates refredades: un excel·lent aliment prebiótico per alimentar i cuidar la teva microbiota. Aquesta recepta la podeu trobar a la revista ETS paper nº 3.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts + 1 nit refrigeració

Ingredients

  • 1 kg de patates Red Pontiac (de mida mitjana)
  • 1 ceba
  • 1 pot de tomàquets ecològics sencers en conserva
  • 1 c.p. de llavors de mostassa
  • 1 c.p. de comí en pols
  • 1 c.p. de bitxo en pols
  • 1 c.p. de cúrcuma en pols
  • 1 tros de gingebre fresc
  • 1 llauna petita de llet de coco
  • Fulles fresques de menta
  • Sal marina
  • Oli d’oliva

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Curri de patates Red Pontiac amb llet de coco i fulla de menta fresca

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts + 1 nit refrigeració

Plat sa, simple, original i gustós amb patates refredades: un excel·lent aliment prebiótico per alimentar i cuidar la teva microbiota. Aquesta recepta la podeu trobar a la revista ETS paper nº 3.


Ingredients

  • 1 kg de patates Red Pontiac (de mida mitjana)
  • 1 ceba
  • 1 pot de tomàquets ecològics sencers en conserva
  • 1 c.p. de llavors de mostassa
  • 1 c.p. de comí en pols
  • 1 c.p. de bitxo en pols
  • 1 c.p. de cúrcuma en pols
  • 1 tros de gingebre fresc
  • 1 llauna petita de llet de coco
  • Fulles fresques de menta
  • Sal marina
  • Oli d’oliva

Elaboració

  1. El dia abans, renteu i coeu les patates sense pelar amb aigua amb una mica de sal marina a foc mitjà durant uns 20 minuts. Coleu i, quan es refredin un mica, guardeu-les a la nevera.
  2. Salteu la ceba tallada petita amb una mica d’oli d’oliva i afegiu les espècies fins que desprenguin aroma. Afegiu-hi els tomàquets a trossos, una mica de sal marina i coeu durant uns 15 minuts. Al final, afegiu-hi el suc del gingebre fresc.
  3. Peleu i talleu les patates i barregeu-les amb la salsa de tomàquet. Escalfeu tot junt a foc suau.
  4. Serviu en bols individuals amb un rajolí de llet de coco i fulles de coriandre al gust.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. El dia abans, renteu i coeu les patates sense pelar amb aigua amb una mica de sal marina a foc mitjà durant uns 20 minuts. Coleu i, quan es refredin un mica, guardeu-les a la nevera.
  2. Salteu la ceba tallada petita amb una mica d’oli d’oliva i afegiu les espècies fins que desprenguin aroma. Afegiu-hi els tomàquets a trossos, una mica de sal marina i coeu durant uns 15 minuts. Al final, afegiu-hi el suc del gingebre fresc.
  3. Peleu i talleu les patates i barregeu-les amb la salsa de tomàquet. Escalfeu tot junt a foc suau.
  4. Serviu en bols individuals amb un rajolí de llet de coco i fulles de coriandre al gust.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat