Curri de patates Red Pontiac amb llet de coco i fulla de menta fresca

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Plat sa, simple, original i gustós amb patates refredades: un excel·lent aliment prebiótico per alimentar i cuidar la teva microbiota. Aquesta recepta la podeu trobar a la revista ETS paper nº 3.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts + 1 nit refrigeració

Ingredients

1 kg de patates Red Pontiac (de mida mitjana)
1 ceba

Elaboració

El dia abans, renteu i coeu les patates sense pelar amb aigua amb una mica de sal marina a foc mitjà durant uns 20 minuts. Coleu i, quan es refredin un mica, guardeu-les a la nevera.
Salteu la…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat