Curri de verdures amb ou a la planxa

Plat principal  |  Gina Estapé

Proposta ràpida i saludable pels amants del curri per preparar un plat complet!

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    55 minuts

Ingredients

  • 1 ceba gran
  • 1 porro gran
  • 1 carbassó (uns 120 g)
  • 1/2 carbassa (uns 280 g)
  • ½ albergínia (uns 120 g)
  • 1 pastanaga gran
  • 1 grapat de fulles d’espinacs
  • 1 llauna de llet de coco
  • 125 ml de caldo vegetal
  • 2 c.p. de cúrcuma en pols
  • 2 c.p. de curri en pols
  • 1 c.p. de garam masala
  • 1 c.p. de comí en pols
  • ½ c.p. de gingebre en pols
  • un pessic de pebre negre
  • oli d’oliva verge extra
  • sal marina
  • 3-4 ous ecològics

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Curri de verdures amb ou a la planxa

Plat principal  |  Gina Estapé

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    55 minuts

Proposta ràpida i saludable pels amants del curri per preparar un plat complet!


Ingredients

  • 1 ceba gran
  • 1 porro gran
  • 1 carbassó (uns 120 g)
  • 1/2 carbassa (uns 280 g)
  • ½ albergínia (uns 120 g)
  • 1 pastanaga gran
  • 1 grapat de fulles d’espinacs
  • 1 llauna de llet de coco
  • 125 ml de caldo vegetal
  • 2 c.p. de cúrcuma en pols
  • 2 c.p. de curri en pols
  • 1 c.p. de garam masala
  • 1 c.p. de comí en pols
  • ½ c.p. de gingebre en pols
  • un pessic de pebre negre
  • oli d’oliva verge extra
  • sal marina
  • 3-4 ous ecològics

Elaboració

  1. Peleu i talleu la ceba a mitges llunes i el porro a rodanxes.
  2. Escalfeu una paella amb oli d’oliva verge extra i salteu la ceba i el porro amb una culleradeta de sal durant 10 minuts.
  3. Renteu i talleu el carbassó a quarts i peleu i talleu la carbassa a daus. Afegiu a la paella i salteu-ho tot 5 minuts més.
  4. Peleu i talleu la pastanaga a rodanxes fines. Afegiu-la a la paella i salteu-ho tot uns minuts més.
  5. Afegiu la llet de coco, el caldo de verdures i les espècies.
  6. Quan comenci a bullir, tapeu-ho i deixeu-ho cuinar uns 20 minuts, fins que les verdures siguin tendres.
  7. Apagueu el foc i afegiu-hi les fulles d’espinacs. Barregeu fins que quedin ben integrades.
  8. Per fer l’ou a la planxa, escalfeu una paella petita amb unes gotetes d’oli i, quan sigui calent, trenqueu-hi l’ou. Abaixeu el foc al mínim i tapeu la paella. Al cap de 2-3 minuts, la clara ha d’haver quedat coagulada, i el rovell, tendre.
  9. Serviu el curri de verdures amb un ou a la planxa per sobre.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Peleu i talleu la ceba a mitges llunes i el porro a rodanxes.
  2. Escalfeu una paella amb oli d’oliva verge extra i salteu la ceba i el porro amb una culleradeta de sal durant 10 minuts.
  3. Renteu i talleu el carbassó a quarts i peleu i talleu la carbassa a daus. Afegiu a la paella i salteu-ho tot 5 minuts més.
  4. Peleu i talleu la pastanaga a rodanxes fines. Afegiu-la a la paella i salteu-ho tot uns minuts més.
  5. Afegiu la llet de coco, el caldo de verdures i les espècies.
  6. Quan comenci a bullir, tapeu-ho i deixeu-ho cuinar uns 20 minuts, fins que les verdures siguin tendres.
  7. Apagueu el foc i afegiu-hi les fulles d’espinacs. Barregeu fins que quedin ben integrades.
  8. Per fer l’ou a la planxa, escalfeu una paella petita amb unes gotetes d’oli i, quan sigui calent, trenqueu-hi l’ou. Abaixeu el foc al mínim i tapeu la paella. Al cap de 2-3 minuts, la clara ha d’haver quedat coagulada, i el rovell, tendre.
  9. Serviu el curri de verdures amb un ou a la planxa per sobre.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat