Delícies de carbassa amb salsa de iogurt i espècies

Plat principal, Aperitius, Condiments i salses  |  Alba Barbero

Plat saludable, ric en betacarotens, ideal per compartir amb la família i els amics com a entrant. Essencial durant l'època de l'any més freda per tal de no agafar ni un refredat.  

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts + 1 h de repòs

Ingredients

400 g de carbassa al forn
300 g de carbassó rallat

Elaboració

Ratlleu el carbassó, poseu-lo en un drap de cotó i premeu per eliminar-ne l’excés d’aigua.
Poseu tots els ingredients en un bol per fer les delícies, juntament amb el carbassó escorreg…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat