Dukkah, la delícia egípcia

Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

És molt versàtil i fàcil de preparar, i creiem que hauria de ser un element imprescindible en qualsevol nevera. Ens pot fer sortir d’un mal pas i donarà un toc saborós i nutritiu a preparacions d’emergència.

  • Racions:
    100 g
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

60 g d’ametlles
2,5 c.s. de llavors de sèsam
1

Elaboració

Torreu la fruita seca al forn lleugerament.
Torreu el sèsam, el comí i el coriandre per separat, en una paella sense oli i fins que comencin a desprendre aroma.
Un cop freds tots els ingre…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat