Empanades de carn

Plat principal, Aperitius  | 

Aquestes empanades de carn són perfectes com a aperitius en dies assenyalats, o com a plat quotidià per dinar o sopar.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30- 45 minuts

Ingredients

Per a la massa de les empanades

50 g de farina d’amet

Elaboració

Per al farciment de carn

A foc mitjà, escalfeu una paella amb OOVE. Quan estigui calenta, poseu-hi la carn picada, segelleu-la i deixeu que perdi tota l’aigua.
Afegiu-hi les verdures, salpe…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat