Empanades de formatge

Plat principal, Aperitius  | 

Aquestes empanades de formatge són una solució fàcil i deliciosa per a moltes ocasions. Són perfectes per als esmorzars escolars, com a aperitius per a una data destacada, o simplement una proposta diferent per al sopar.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 - 45 minuts

Ingredients

Per a la massa de les empanades

50 g de farina d’amet

Elaboració

Barregeu la farina d’ametlles, el formatge, la goma xantana i la sal en un bol.
Afegiu-hi l’aigua tèbia i barregeu-ho bé fins que es formi una massa homogènia. Deixeu reposar de 10 a 15 …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat