Endívies farcides d’alvocat, poma, coriandre i llimona

Plat principal  |  Cristina Padrós

Segur que ja sabeu que és important prendre omega-3. El problema és que alguns dels peces rics en omega-3 també són molt rics a mercuri. El verat, com que és un peix molt més petit, té uns valors ideals d'omega-3 però poc contingut en mercuri.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

2 fulles d’endívia per persona
1 poma
1 alvocat

Elaboració

Seleccioneu les fulles més grans i maques de les endívies (ens faran de recipient per al farcit). Les renteu bé i els hi traieu l’excés d’aigua amb un paper absorbent de cuina.
Peleu la…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat