Endívies farcides d’alvocat, poma, coriandre i llimona

Plat principal  |  Cristina Padrós

Segur que ja sabeu que és important prendre omega-3. El problema és que alguns dels peces rics en omega-3 també són molt rics a mercuri. El verat, com que és un peix molt més petit, té uns valors ideals d'omega-3 però poc contingut en mercuri.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 2 fulles d’endívia per persona
  • 1 poma
  • 1 alvocat
  • 1 iogurt de cabra eco
  • 1 magrana
  • Suc d’una llimona
  • Coriandre fresc al gust

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Vegetariana
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Endívies farcides d’alvocat, poma, coriandre i llimona

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Segur que ja sabeu que és important prendre omega-3. El problema és que alguns dels peces rics en omega-3 també són molt rics a mercuri. El verat, com que és un peix molt més petit, té uns valors ideals d'omega-3 però poc contingut en mercuri.


Ingredients

  • 2 fulles d’endívia per persona
  • 1 poma
  • 1 alvocat
  • 1 iogurt de cabra eco
  • 1 magrana
  • Suc d’una llimona
  • Coriandre fresc al gust

Elaboració

  1. Seleccioneu les fulles més grans i maques de les endívies (ens faran de recipient per al farcit). Les renteu bé i els hi traieu l’excés d’aigua amb un paper absorbent de cuina.
  2. Peleu la poma i l’alvocat i ho talleu a daus. Ho ruixeu amb unes gotes del suc de llimona perquè no s’ennegreixin (s’oxidin).
  3. Desgraneu la magrana i afegiu-la a la poma i l’alvocat.
  4. Bateu molt bé el iogurt amb unes gotes de suc de llimona fins a aconseguir una textura líquida, però amb consistència.
  5. Farcirem les fulles d’endívia amb la mescla d’alvocat, poma i magrana. Ho amaniu amb una mica del iogurt i afegiu una mica de coriandre fresc picadet al gust.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Seleccioneu les fulles més grans i maques de les endívies (ens faran de recipient per al farcit). Les renteu bé i els hi traieu l’excés d’aigua amb un paper absorbent de cuina.
  2. Peleu la poma i l’alvocat i ho talleu a daus. Ho ruixeu amb unes gotes del suc de llimona perquè no s’ennegreixin (s’oxidin).
  3. Desgraneu la magrana i afegiu-la a la poma i l’alvocat.
  4. Bateu molt bé el iogurt amb unes gotes de suc de llimona fins a aconseguir una textura líquida, però amb consistència.
  5. Farcirem les fulles d’endívia amb la mescla d’alvocat, poma i magrana. Ho amaniu amb una mica del iogurt i afegiu una mica de coriandre fresc picadet al gust.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat