Endívies farcides amb picada de vegetals, alvocat i nous

Plat principal, Aperitius  |  Gina Estapé

Incloure vegetals crus a l’alimentació diària és fonamental per a una bona salut ja que ens aporten una gran quantitat de vitamines, minerals, oligoelements, enzims, fibra, antioxidants i altres substàncies fitoquímiques.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

3-4 endívies
1/2 carbassó tallat a daus
1 pastan

Elaboració

Unes hores abans, tritureu les branques de julivert amb l’oli d’oliva verge i un pessic de sal. Col·loqueu la barreja en un recipient i reserveu-la. Amb el repòs agafarà més gust.
En un pro…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat