Endívies farcides amb picada de vegetals, alvocat i nous

Plat principal, Aperitius  |  Gina Estapé

Incloure vegetals crus a l’alimentació diària és fonamental per a una bona salut ja que ens aporten una gran quantitat de vitamines, minerals, oligoelements, enzims, fibra, antioxidants i altres substàncies fitoquímiques.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

  • 3-4 endívies
  • 1/2 carbassó tallat a daus
  • 1 pastanaga gran tallada a daus
  • 1/4 de col llombarda tallada a trossos
  • 2-3 ravenets tallats per la meitat
  • 1 grapat de nous
  • 1 alvocat
  • 4-5 branques de julivert
  • 1/4 tassa d’oli d’oliva verge
  • Sal marina

*També s’hi poden afegir altres vegetals com: api o ruca.

 

Dieta

  • Ceto
  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Endívies farcides amb picada de vegetals, alvocat i nous

Plat principal, Aperitius  |  Gina Estapé

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Incloure vegetals crus a l’alimentació diària és fonamental per a una bona salut ja que ens aporten una gran quantitat de vitamines, minerals, oligoelements, enzims, fibra, antioxidants i altres substàncies fitoquímiques.


Ingredients

  • 3-4 endívies
  • 1/2 carbassó tallat a daus
  • 1 pastanaga gran tallada a daus
  • 1/4 de col llombarda tallada a trossos
  • 2-3 ravenets tallats per la meitat
  • 1 grapat de nous
  • 1 alvocat
  • 4-5 branques de julivert
  • 1/4 tassa d'oli d'oliva verge
  • Sal marina
*També s’hi poden afegir altres vegetals com: api o ruca.  

Elaboració

  1. Unes hores abans, tritureu les branques de julivert amb l'oli d'oliva verge i un pessic de sal. Col·loqueu la barreja en un recipient i reserveu-la. Amb el repòs agafarà més gust.
  2. En un processador d'aliments, tritureu les nous fins que quedin ben esmicolades. Reserveu-les en un bol.
  3. En el mateix processador, afegiu-hi el carbassó, la pastanaga, la col llombarda, els ravenets, l'alvocat i un pessic de sal, i tritureu fins que tingueu trossets molt petits.
  4. Col·loqueu la picada de verdures en un bol i barregeu-la amb les nous trossejades.
  1. Separeu les fulles de les endívies i renteu-les bé.
  2. Per servir, farciu cada fulla d'endívia amb la picada de vegetals, alvocat i nous i poseu-hi salsa de julivert per sobre.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Unes hores abans, tritureu les branques de julivert amb l’oli d’oliva verge i un pessic de sal. Col·loqueu la barreja en un recipient i reserveu-la. Amb el repòs agafarà més gust.
  2. En un processador d’aliments, tritureu les nous fins que quedin ben esmicolades. Reserveu-les en un bol.
  3. En el mateix processador, afegiu-hi el carbassó, la pastanaga, la col llombarda, els ravenets, l’alvocat i un pessic de sal, i tritureu fins que tingueu trossets molt petits.
  4. Col·loqueu la picada de verdures en un bol i barregeu-la amb les nous trossejades.
  1. Separeu les fulles de les endívies i renteu-les bé.
  2. Per servir, farciu cada fulla d’endívia amb la picada de vegetals, alvocat i nous i poseu-hi salsa de julivert per sobre.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat