‘Ensalada russa’ ceto amb maionesa d’anxoves

Plat principal  |  Mel Sánchez

A l’inici de la primavera comencen a venir de gust plats que ens transportin als esperats dies d'estiu. Aquesta versió de la tradicional ensalada russa potser d'entrada no us atrau, però de debò que a casa agrada molt.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts + 2 h refrigeració

Ingredients

150 g de col neta
150 g de bledes netes amb tota la t

Elaboració

Poseu a bullir aigua en una olla. Necessiteu prou aigua per bullir la col i les bledes. No cal que les talleu abans de cuinar-les, un cop cuites es tallen millor.
Quan l’aigua bulli, hi poseu l…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat