Envinagrats de cogombre

Aperitius, Condiments i salses  |  Maria Llamas

Amb un 96% d’aigua el cogombre és una de les verdures més hidratants. Preparar-lo amb vinagre és una bona manera d’eliminar el seu possible sabor amarg i donar un toc especial als nostres plats.

  • Racions:
    2 pots mitjans
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

2 cogombres, tallats a làmines fines
2 c.p. de llavo

Elaboració

Poseu el cogombre tallat a làmines en un bol i afegiu-hi la resta d’ingredients.
Amb una forquilla, o fins i tot amb les mans, barregeu-ho bé i premeu una mica les làmines de cogombre perq…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat