Espaguetis de carbassa amb espàrrecs

Plat principal  |  Núria Roura

Aquest plat engloba una gran senzillesa i moltes propietats, a més del sabor i de la sensació reconfortant que deixa. Per no dir que també és ideal quan hi ha ganes de dolç i després d’una jornada de feina intensa.

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 - 35 minuts

Ingredients

Una carbassa allargada. Utilitzarem la part allargada de

Elaboració

Preescalfeu el forn al màxim.
Separeu la part allargada de la carabassa de la rodona. És a dir, talleu per on acaba la part allargada i comença la rodona.
Amb un pelador de verdura, peleu…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat