Espaguetis de carbassa amb espàrrecs

Plat principal  |  Núria Roura

Aquest plat engloba una gran senzillesa i moltes propietats, a més del sabor i de la sensació reconfortant que deixa. Per no dir que també és ideal quan hi ha ganes de dolç i després d’una jornada de feina intensa.

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 - 35 minuts

Ingredients

  • Una carbassa allargada. Utilitzarem la part allargada de la carbassa (guardeu la part rodona per fer una crema de carbassa)
  • Mig manat d’espàrrecs verds
  • Oli d’oliva o de coco
  • Sal marina sense refinar
  • Alfàbrega (o qualsevol altra espècia que agradi, tipus orenga, herbes provençals, etc.)

Dieta

  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Núria Roura

Núria Roura
Coach nutricional

nuriaroura.com @nuriarourasen
 

Espaguetis de carbassa amb espàrrecs

Plat principal  |  Núria Roura

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 - 35 minuts

Aquest plat engloba una gran senzillesa i moltes propietats, a més del sabor i de la sensació reconfortant que deixa. Per no dir que també és ideal quan hi ha ganes de dolç i després d’una jornada de feina intensa.


Ingredients

  • Una carbassa allargada. Utilitzarem la part allargada de la carbassa (guardeu la part rodona per fer una crema de carbassa)
  • Mig manat d'espàrrecs verds
  • Oli d'oliva o de coco
  • Sal marina sense refinar
  • Alfàbrega (o qualsevol altra espècia que agradi, tipus orenga, herbes provençals, etc.)

Elaboració

  • Preescalfeu el forn al màxim.
  • Separeu la part allargada de la carabassa de la rodona. És a dir, talleu per on acaba la part allargada i comença la rodona.
  • Amb un pelador de verdura, peleu la carabassa.
  • Un cop teniu pelada la part allargada de la carbassa, partiu-la per la meitat per tal que quedin dos trossos més petits i poder fer millor els espaguetis amb l’Spirali.
  • Prepareu una safata de forn i unteu-la amb una mica d’oli de coco o d’oliva.
  • Feu espaguetis dels dos trossos de carbassa amb l’Spirali. Primer l’un i després l’altre, i que vagin caient a la safata.
  • Afegiu una mica d’oli, sal i l'alfàbrega; remeneu bé perquè s’amarin tots els espaguetis.
  • Poseu els espaguetis al forn a 180ºC durant 7 minuts.
  • Mentre es fan els espaguetis, poseu aigua a bullir.
  • Talleu els espàrrecs a trossos petits amb les mans. Descarteu la part més dura.
  • Afegiu sal a l'aigua bullent i després els espàrrecs.
  • Bulliu-los 3-4 minuts.
  • Traieu els espaguetis del forn i poseu-los al plat de servir.
  • Escorreu els espàrrecs i afegiu-los als espaguetis.
  • Si ho voleu, podeu afegir unes llavors de carbassa, o també alguna salsa.

Núria Roura
Coach nutricional

www.nuriaroura.com @nuriarourasen

Elaboració

  • Preescalfeu el forn al màxim.
  • Separeu la part allargada de la carabassa de la rodona. És a dir, talleu per on acaba la part allargada i comença la rodona.
  • Amb un pelador de verdura, peleu la carabassa.
  • Un cop teniu pelada la part allargada de la carbassa, partiu-la per la meitat per tal que quedin dos trossos més petits i poder fer millor els espaguetis amb l’Spirali.
  • Prepareu una safata de forn i unteu-la amb una mica d’oli de coco o d’oliva.
  • Feu espaguetis dels dos trossos de carbassa amb l’Spirali. Primer l’un i després l’altre, i que vagin caient a la safata.
  • Afegiu una mica d’oli, sal i l’alfàbrega; remeneu bé perquè s’amarin tots els espaguetis.
  • Poseu els espaguetis al forn a 180ºC durant 7 minuts.
  • Mentre es fan els espaguetis, poseu aigua a bullir.
  • Talleu els espàrrecs a trossos petits amb les mans. Descarteu la part més dura.
  • Afegiu sal a l’aigua bullent i després els espàrrecs.
  • Bulliu-los 3-4 minuts.
  • Traieu els espaguetis del forn i poseu-los al plat de servir.
  • Escorreu els espàrrecs i afegiu-los als espaguetis.
  • Si ho voleu, podeu afegir unes llavors de carbassa, o també alguna salsa.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat