Espaguetis de carbassó amb salsa de tomàquet i alfàbrega

Plat principal  |  Cristina Padrós

Si segueixes una dieta baixa en carbohidrats, paleo o cetogènica, utilitzar els carabassons per preparar espaguetis és una molt bona alternativa a la pasta tradicional. Ja veuràs que bona queda amb aquesta senzilla salsa de tomàquet i alfàbrega.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

  • 4 carbassons
  • 800 g de tomàquet sencer al natural de cultiu ecològic (en pot de vidre millor)
  • 40 g d’oli d’oliva verge extra
  • Sal fòssil o de deu al gust
  • Pebre negre acabat de moldre
  • 2 branques d’alfàbrega fresca

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Espaguetis de carbassó amb salsa de tomàquet i alfàbrega

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Si segueixes una dieta baixa en carbohidrats, paleo o cetogènica, utilitzar els carabassons per preparar espaguetis és una molt bona alternativa a la pasta tradicional. Ja veuràs que bona queda amb aquesta senzilla salsa de tomàquet i alfàbrega.


Ingredients

  • 4 carbassons
  • 800 g de tomàquet sencer al natural de cultiu ecològic (en pot de vidre millor)
  • 40 g d’oli d’oliva verge extra
  • Sal fòssil o de deu al gust
  • Pebre negre acabat de moldre
  • 2 branques d’alfàbrega fresca

Elaboració

  1. Escalfeu una paella amb l’oli.
  2. Incorporeu els tomàquets i saleu al gust. Cuineu fins que quedi una salsa de tomàquet d’un color vermell viu, uns 30 minuts a foc mitjà-baix.
  3. Renteu els carbassons i espiralitzeu-los. Si veieu que són molt llargs, us aconsello que els aneu tallant a la mida d’espagueti més o menys.
  4. Escalfeu una paella a foc fort amb un rajolí d’oli i, quan estigui ben calenta, salteu-hi uns segons un grapat d’espaguetis (just abans que comencin a treure aigua). Aneu emplatant. Repetiu aquest pas fins a tenir tots els espaguetis cuits.
  5. Una vegada els tomàquets estiguin fets, poseu-hi una mica de pebre acabat de moldre i apagueu el foc.
  6. Serviu els espaguetis amb una bona quantitat de la salsa de tomàquet, una mica d’alfàbrega acabada de picar i un rajolí d’oli d’oliva cru.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Escalfeu una paella amb l’oli.
  2. Incorporeu els tomàquets i saleu al gust. Cuineu fins que quedi una salsa de tomàquet d’un color vermell viu, uns 30 minuts a foc mitjà-baix.
  3. Renteu els carbassons i espiralitzeu-los. Si veieu que són molt llargs, us aconsello que els aneu tallant a la mida d’espagueti més o menys.
  4. Escalfeu una paella a foc fort amb un rajolí d’oli i, quan estigui ben calenta, salteu-hi uns segons un grapat d’espaguetis (just abans que comencin a treure aigua). Aneu emplatant. Repetiu aquest pas fins a tenir tots els espaguetis cuits.
  5. Una vegada els tomàquets estiguin fets, poseu-hi una mica de pebre acabat de moldre i apagueu el foc.
  6. Serviu els espaguetis amb una bona quantitat de la salsa de tomàquet, una mica d’alfàbrega acabada de picar i un rajolí d’oli d’oliva cru.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat