Espaguetis de carbassó amb salsa de tomàquet i alfàbrega

Plat principal  |  Cristina Padrós

Si segueixes una dieta baixa en carbohidrats, paleo o cetogènica, utilitzar els carabassons per preparar espaguetis és una molt bona alternativa a la pasta tradicional. Ja veuràs que bona queda amb aquesta senzilla salsa de tomàquet i alfàbrega.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

4 carbassons
800 g de tomàquet sencer al natural de

Elaboració

Escalfeu una paella amb l’oli.
Incorporeu els tomàquets i saleu al gust. Cuineu fins que quedi una salsa de tomàquet d’un color vermell viu, uns 30 minuts a foc mitjà-baix.
Renteu els…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat