Espaguetis de nap amb ànec confitat i Portobellos

Plat principal  |  Mel Sánchez

Aquesta és una combinació brutal: un plat d'espaguetis de nap, una hortalissa neutra de tardor i hivern, amb el sabor potent de la cuixa d'ànec confitat. Amb només 4 ingredients i poc temps tindreu una recepta d'escàndol que us farà al·lucinar.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

4 naps blancs (400 g un cop fet l’espagueti)
2 cuixes

Elaboració

Per a l’ànec confitat

Escalfeu les cuixes d’ànec confitat al forn a 180º durant 15 minuts a dalt i a baix, en un recipient apte per a forn per no perdre el greix, que utilitzareu per saltar el…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat