Espaguetis de remolatxa amb saltat de xiitake

Plat principal  |  Núria Roura

És una recepta molt fàcil de fer, molt ràpida i ve de gust menjar-la tant quan fa més calor com en èpoques de fred. Si us atreviu a menjar la remolatxa espiralitzada us convertireu en el seus fans i us quedarà boníssima!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 2 remolatxes cuites sense pell (les venen ja així)
  • 1 ceba gran
  • 2 grans d’all
  • 150 g de bolets xiitake
  • 1 grapat d’espinacs crus
  • Sal marina sense refinar
  • Oli d’oliva verge extra primera pressió en fred
  • 1 c.c. de curri
  • 1 c.c. de pebre negre
  • 1 c.c. de nou moscada

Dieta

  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Núria Roura

Núria Roura
Coach nutricional

nuriaroura.com @nuriarourasen
 

Espaguetis de remolatxa amb saltat de xiitake

Plat principal  |  Núria Roura

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

És una recepta molt fàcil de fer, molt ràpida i ve de gust menjar-la tant quan fa més calor com en èpoques de fred. Si us atreviu a menjar la remolatxa espiralitzada us convertireu en el seus fans i us quedarà boníssima!


Ingredients

  • 2 remolatxes cuites sense pell (les venen ja així)
  • 1 ceba gran
  • 2 grans d'all
  • 150 g de bolets xiitake
  • 1 grapat d'espinacs crus
  • Sal marina sense refinar
  • Oli d'oliva verge extra primera pressió en fred
  • 1 c.c. de curri
  • 1 c.c. de pebre negre
  • 1 c.c. de nou moscada

Elaboració

  • Talleu la ceba ben petita. Reserveu.
  • Escalfeu una paella a foc mitjà. Afegiu-hi l'oli d'oliva i la ceba. Abaixeu el foc.
  • Incorporeu la sal, el pebre, la nou moscada i el curri.
  • Deixeu que es vagi daurant a foc ben baix.
  • Netegeu bé els bolets i talleu-los a quarts.
  • Incorporeu-los a la paella on hi ha la ceba.
  • Un cop han passat 8-10 minuts, tanqueu el foc i reserveu.
  • Espiralitzeu les remolatxes.
  • Munteu el plat final amb una base d'espinacs, afegiu-hi el saltat i, a sobre, la remolatxa.
  • Escampeu una mica de curri per sobre de la remolatxa. ¡A gaudir!

Núria Roura
Coach nutricional

www.nuriaroura.com @nuriarourasen

Elaboració

  • Talleu la ceba ben petita. Reserveu.
  • Escalfeu una paella a foc mitjà. Afegiu-hi l’oli d’oliva i la ceba. Abaixeu el foc.
  • Incorporeu la sal, el pebre, la nou moscada i el curri.
  • Deixeu que es vagi daurant a foc ben baix.
  • Netegeu bé els bolets i talleu-los a quarts.
  • Incorporeu-los a la paella on hi ha la ceba.
  • Un cop han passat 8-10 minuts, tanqueu el foc i reserveu.
  • Espiralitzeu les remolatxes.
  • Munteu el plat final amb una base d’espinacs, afegiu-hi el saltat i, a sobre, la remolatxa.
  • Escampeu una mica de curri per sobre de la remolatxa. ¡A gaudir!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat