Espaguetis de remolatxa amb saltat de xiitake

Plat principal  |  Núria Roura

És una recepta molt fàcil de fer, molt ràpida i ve de gust menjar-la tant quan fa més calor com en èpoques de fred. Si us atreviu a menjar la remolatxa espiralitzada us convertireu en el seus fans i us quedarà boníssima!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

2 remolatxes cuites sense pell (les venen ja així)
1

Elaboració

Talleu la ceba ben petita. Reserveu.
Escalfeu una paella a foc mitjà. Afegiu-hi l’oli d’oliva i la ceba. Abaixeu el foc.
Incorporeu la sal, el pebre, la nou moscada i el curri.
Deixeu qu…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat