Plat principal | Lucía Gómez
Aquesta recepta de pasta amb saltat de tomàquets xerri amb Caiena i all és el meu truc estrella per convertir un plat bo en deliciós. És un truc perfecte per a amanides i arrossos i és sinònim d'èxit assegurat.
Molt recomanable!
La recepta original és amb pasta de blat, i nosaltres l’hem substituït per una d’arròs i quinoa, encara que també podeu fer servir la vostra pasta sense gluten favorita i, fins i tot, pasta de carabassó, que a més quedarà molt lleugera.
El pesto sempre porta una ració molt gran de parmesà, totalment substituïble per llevat nutricional, perquè aquesta salsa és molt versàtil. Ha de portar una fulla verda: alfàbrega, kale, espinacs…; un fruit sec: pinyons, nous, llavors de cànem…; all; llevat nutricional (substitut del parmesà); oli; llimona i sal.
Encara que no feu la recepta sencera sí que us recomano que feu el saltat, perquè us solucionarà molts plats i, sobretot, perquè és boníssim.