Espaguetis sense gluten amb pesto genovès i saltat picant de tomàquets

Plat principal  |  Lucía Gómez

Aquesta recepta de pasta amb saltat de tomàquets xerri amb Caiena i all és el meu truc estrella per convertir un plat bo en deliciós. És un truc perfecte per a amanides i arrossos i és sinònim d'èxit assegurat.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

200 g de pasta sense gluten
1 grapat gran d’alfàbreg

Elaboració

Poseu en una olla dos litres d’aigua amb un grapat gran de sal a foc fort; deixeu-ho fins que comenci a bullir. Un cop bulli, abaixeu el foc a mig gas, tireu la pasta i deixeu-la els minuts que in…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat