Espatlla de xai al forn amb cols de brussel·les

Plat principal  |  Laura Garcia

Recepta ideal per a qualsevol dia que vulguem fer-nos un homenatge, o per a una celebració. Si creieu que no us agraden les cols de Brussel·les doneu-los una oportunitat cuinades així, al forn amb el suc del xai, estan delicioses.

  • Racions:
    2 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 h 15 minuts

Ingredients

2 espatlles de xai
500 g de cols de Brussel·les
2

Elaboració

Escalfeu el forn a 180 °C.
Barregeu en un bol l’oli d’oliva, els alls premsats, el romaní, la sal i el pebre.
Poseu les espatlles de xai sobre la safata del forn o una làmina de silic…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat