Estofat de pollastre a la catalana

Plat principal  |  Gina Estapé

Durant els mesos de fred, els plats de cullera com els guisats i els estofats són els reis de la gran majoria de cuines. Receptes contundents, nutritives i amb ingredients reals, ja que solen preparar-se amb verdures, tubercles, llegums o proteïna animal. Us en llepareu els dits!

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

1 pollastre ecològic
2 gots de caldo de pollastre ec

Elaboració

En una olla gran amb aigua bullent, escaldeu els espinacs tallats a juliana durant 2-3 minuts. Coleu-los i reserveu-los.
Talleu el pollastre a trossos no gaire grans i salpebreu-lo. Afegiu un r…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat