Estofat de pollastre amb verdures d’arrel i canyella

Plat principal  |  Gina Estapé

Deliciosa recepta de pollastre amb verdures amb un punt dolç sorprenent de mel i panses que complementa molt bé el gust de les verdures d'arrel.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

  • 1 pollastre ecològic
  • 3 gots de caldo de pollastre ecològic
  • 1 ceba
  • 3 patates
  • 3-4 pastanagues
  • 1 xirivia
  • 2-3 branques de canyella
  • 1 c.s. de mel crua
  • 1 c.s. de panses
  • Pebre negre
  • Sal marina
  • Oli d’oliva verge extra

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Estofat de pollastre amb verdures d’arrel i canyella

Plat principal  |  Gina Estapé

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Deliciosa recepta de pollastre amb verdures amb un punt dolç sorprenent de mel i panses que complementa molt bé el gust de les verdures d'arrel.


Ingredients

  • 1 pollastre ecològic
  • 3 gots de caldo de pollastre ecològic
  • 1 ceba
  • 3 patates
  • 3-4 pastanagues
  • 1 xirivia
  • 2-3 branques de canyella
  • 1 c.s. de mel crua
  • 1 c.s. de panses
  • Pebre negre
  • Sal marina
  • Oli d’oliva verge extra

Elaboració

  1. Afegiu un raig d’oli en una cassola gran i daureu el pollastre, tallat a quarts. Reserveu-lo.
  2. Peleu la ceba i talleu-la a mitges llunes. Peleu les patates, les pastanagues i la xirivia i talleu-ho tot a daus.
  3. A la mateixa cassola, salteu les verdures i la patata amb una culleradeta de sal durant 3-4 minuts a foc baix. Després, afegiu 1 got de caldo de pollastre i cuineu 15 minuts.
  4. Afegiu-hi el pollastre, les branques de canyella, un pessic de pebre al gust, la mel crua, les panses i el caldo restant. Tapeu i cuineu durant 25 minuts.
  5. Retireu les branques de canyella i serviu.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Afegiu un raig d’oli en una cassola gran i daureu el pollastre, tallat a quarts. Reserveu-lo.
  2. Peleu la ceba i talleu-la a mitges llunes. Peleu les patates, les pastanagues i la xirivia i talleu-ho tot a daus.
  3. A la mateixa cassola, salteu les verdures i la patata amb una culleradeta de sal durant 3-4 minuts a foc baix. Després, afegiu 1 got de caldo de pollastre i cuineu 15 minuts.
  4. Afegiu-hi el pollastre, les branques de canyella, un pessic de pebre al gust, la mel crua, les panses i el caldo restant. Tapeu i cuineu durant 25 minuts.
  5. Retireu les branques de canyella i serviu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat