Estofat de pollastre amb verdures d’arrel i canyella

Plat principal  |  Gina Estapé

Deliciosa recepta de pollastre amb verdures amb un punt dolç sorprenent de mel i panses que complementa molt bé el gust de les verdures d'arrel.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

1 pollastre ecològic
3 gots de caldo de pollastre ec

Elaboració

Afegiu un raig d’oli en una cassola gran i daureu el pollastre, tallat a quarts. Reserveu-lo.
Peleu la ceba i talleu-la a mitges llunes. Peleu les patates, les pastanagues i la xirivia i tall…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat