Falàfels de cigrons i pèsols amb labneh d’anet

Plat principal, Condiments i salses  |  Amanda Franco

Perfectes per a tota la família i fàcils de preparar i conservar, els falàfels casolans de cigrons i pèsols són una manera excel·lent d’incorporar proteïna vegetal a l’alimentació diària.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts + 4 hores de repòs

Ingredients

Per als falàfels

1 tassa de pèsols (congelats o fresc

Elaboració

Per a fer els falàfels

En un processador d’aliments, tritureu tots els ingredients sense arribar a obtenir una consistència massa homogènia (deixeu una mica de trossos perquè tinguin textur…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat