Falàfels al forn amb salsa picant

Plat principal, Condiments i salses  |  Mireia Galtés

També coneguts com a "croquetes de cigrons", els falàfels són un plat típic de l'Orient Mitjà i molt ric tant nutricionalment com en sabor. Es poden fer perfectament prescindint de farines i és ideal acompanyar-los amb una salsa al gust.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

150 g de cigrons crus o 1 pot gran de cigrons cuits
1

Elaboració

Escalfeu el forn a 180 ºC.
Incorporeu els cigrons cuits en un bol i aixafeu-los amb una forquilla. Podeu fer servir una batedora per agilitzar el procés, però no ha de quedar textura d’humus…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat