
Plat principal | Cristina Padrós
Les nostres mares i àvies ho tenien molt clar. Sabien que per garantir una bona alimentació, en el menú setmanal no hi podia faltar un dels superaliments més complerts que hi ha: el fetge. És ric en ferro, però no és l'únic mineral que aporta, ja que conté pràcticament la mateixa quantitat de calci, però el doble de iode, i molt més magnesi, seleni, sodi i fòsfor, i una quantitat increïble de potassi.
400 g de fetge de vedella de pastura a daus
2 cebes
…
Escalfeu una paella a foc mitjà.
Salpebreu els daus de fetge i daureu-los a la paella durant uns 5 minuts i retireu.
Peleu i talleu les cebes i els alls a làmines.
A la mateixa paella o…
Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut
amb més de 900 receptes exclusives.
Inicia sessió si ja formes part de la Comunitat per veure la recepta