Fetge de vedella amb ceba

Plat principal  |  Cristina Padrós

Les nostres mares i àvies ho tenien molt clar. Sabien que  per garantir una bona alimentació, en el menú setmanal no hi podia faltar un dels superaliments més complerts que hi ha: el fetge. És ric en ferro, però no és l'únic mineral que aporta,  ja que conté pràcticament la mateixa quantitat de calci, però el doble de iode, i molt més magnesi, seleni, sodi i fòsfor, i una quantitat increïble de potassi.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

400 g de fetge de vedella de pastura a daus
2 cebes

Elaboració

Escalfeu una paella a foc mitjà.
Salpebreu els daus de fetge i daureu-los a la paella durant uns 5 minuts i retireu.
Peleu i talleu les cebes i els alls a làmines.
A la mateixa paella o…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat