Fetge de vedella amb ceba

Plat principal  |  Cristina Padrós

Les nostres mares i àvies ho tenien molt clar. Sabien que  per garantir una bona alimentació, en el menú setmanal no hi podia faltar un dels superaliments més complerts que hi ha: el fetge. És ric en ferro, però no és l'únic mineral que aporta,  ja que conté pràcticament la mateixa quantitat de calci, però el doble de iode, i molt més magnesi, seleni, sodi i fòsfor, i una quantitat increïble de potassi.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

  • 400 g de fetge de vedella de pastura a daus
  • 2 cebes
  • 2 alls
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva verge extra

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Fetge de vedella amb ceba

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Les nostres mares i àvies ho tenien molt clar. Sabien que  per garantir una bona alimentació, en el menú setmanal no hi podia faltar un dels superaliments més complerts que hi ha: el fetge. És ric en ferro, però no és l'únic mineral que aporta,  ja que conté pràcticament la mateixa quantitat de calci, però el doble de iode, i molt més magnesi, seleni, sodi i fòsfor, i una quantitat increïble de potassi.


Ingredients

  • 400 g de fetge de vedella de pastura a daus
  • 2 cebes
  • 2 alls
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva verge extra

Elaboració

  1. Escalfeu una paella a foc mitjà.
  2. Salpebreu els daus de fetge i daureu-los a la paella durant uns 5 minuts i retireu.
  3. Peleu i talleu les cebes i els alls a làmines.
  4. A la mateixa paella on heu enrossit el fetge, afegiu la ceba i els alls amb un rajolí d’oli.
  5. Un cop daurades les cebes i els alls, afegiu-hi el fetge i deixeu-ho coure durant 5 minuts tot junt. 
  6. Serviu.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Escalfeu una paella a foc mitjà.
  2. Salpebreu els daus de fetge i daureu-los a la paella durant uns 5 minuts i retireu.
  3. Peleu i talleu les cebes i els alls a làmines.
  4. A la mateixa paella on heu enrossit el fetge, afegiu la ceba i els alls amb un rajolí d’oli.
  5. Un cop daurades les cebes i els alls, afegiu-hi el fetge i deixeu-ho coure durant 5 minuts tot junt. 
  6. Serviu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat