Fragància de maduixes, alfàbrega, àloe vera i germinats

Plat principal, Aperitius  |  Cristina Arroyo

Una sopa de maduixes, cogombre, germinats de raves, alfàbrega i àloe vera; aromàtica, picant i una bona companyia per al nostre procés de neteja i guariment d’aquesta primavera.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

400 g de maduixes bio
2 cogombres (sense pell)
El

Elaboració

Barregeu tots els ingredients (podeu corregir la textura amb una mica d’aigua mineral).
Decoreu, si us ve de gust, amb formatge feta autèntic de cabra i llavors de cànem, i gaudiu-ne al mom…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat