Fritatta keto de bròcoli

Plat principal  |  Blanca Gómez

La frittata té l’honor de ser el gran plat italià fet amb ou. Encara que ho sembla, no és una truita; es prepara al forn i és una mica més cremosa. L’has de tastar!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 6 ous
  • 200 ml de nata de coco
  • 125 g de bacó
  • 200 g de bròcoli
  • 100 g d’espinacs
  • Sal i pebre negre mòlt
  • OOVE

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

Fritatta keto de bròcoli

Plat principal  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

La frittata té l’honor de ser el gran plat italià fet amb ou. Encara que ho sembla, no és una truita; es prepara al forn i és una mica més cremosa. L’has de tastar!


Ingredients

  • 6 ous
  • 200 ml de nata de coco
  • 125 g de bacó
  • 200 g de bròcoli
  • 100 g d’espinacs
  • Sal i pebre negre mòlt
  • OOVE

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 °C a dalt, a baix i amb ventilador.
  2. Talleu el bròcoli a tiges petites i fines.
  3. Salteu el bròcoli, els espinacs i el bacó amb sal i pebre negre acabat de moldre, en una paella amb una gota d’OOVE durant 5 minuts. Guardeu un grapat d’espinacs per a després. Com que cuinareu els espinacs, no deixaran anar aigua un cop al forn.
  4. En un bol gros, bateu els ous amb la nata, la sal i el pebre al gust.
  5. Prepareu el motlle a sobre de la reixeta del forn per evitar vessaments. Amb la reixeta es cuinarà perfectament també per sota.
  6. Farciu el motlle en aquest ordre: primer l’ou amb la nata, després el bròcoli amb els espinacs i finalment el grapat d’espinacs que ens hem guardat.
  7. Col·loqueu el motlle a la part mitjana-baixa i cuineu durant 25-30 minuts, foc a dalt, a baix i amb aire, si teniu aquesta opció.
  8. Espereu que s’hagi refredat prou per desemmotllar-la.

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 °C a dalt, a baix i amb ventilador.
  2. Talleu el bròcoli a tiges petites i fines.
  3. Salteu el bròcoli, els espinacs i el bacó amb sal i pebre negre acabat de moldre, en una paella amb una gota d’OOVE durant 5 minuts. Guardeu un grapat d’espinacs per a després. Com que cuinareu els espinacs, no deixaran anar aigua un cop al forn.
  4. En un bol gros, bateu els ous amb la nata, la sal i el pebre al gust.
  5. Prepareu el motlle a sobre de la reixeta del forn per evitar vessaments. Amb la reixeta es cuinarà perfectament també per sota.
  6. Farciu el motlle en aquest ordre: primer l’ou amb la nata, després el bròcoli amb els espinacs i finalment el grapat d’espinacs que ens hem guardat.
  7. Col·loqueu el motlle a la part mitjana-baixa i cuineu durant 25-30 minuts, foc a dalt, a baix i amb aire, si teniu aquesta opció.
  8. Espereu que s’hagi refredat prou per desemmotllar-la.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat