Frittata de bròcoli i kale

Plat principal  |  Mareva Gillioz

Una opció ideal per als àpats quan no volem complicacions, però sí molt de sabor i cuidar la salut. Apta per a tota la família, aquesta recepta convida a compartir i a gaudir d’allò que és bo.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 1 gra d’all pelat i premsat (o trossejat)
  • 1 ceba morada o de Figueres petita, trossejada
  • ½ bròcoli trossejat (sense tronc)
  • 1 pastanaga grossa bio sense pelar i ratllada
  • 3 tasses de fulles de kale (sense el tronc central)
  • 4 ous bio
  • 125 ml de nata vegetal bio
  • 1/3 de tassa de beguda vegetal al gust
  • Sal sense refinar
  • 1 c.c. de pebre negre
  • 1 c.p. de cúrcuma en pols
  • 1 c.p. de pebre vermell fumat en pols
  • 1 c.s. de farigola seca
  • 1 c.s. de romaní sec
  • 1 c.s. d’oli d’oliva verge

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Mareva Gillioz

Mareva Gillioz
Dietista integrativa i coach, formada en Psiconutrició i cuina terapèutica i natural

marevagillioz.com @marevagillioz_
 

Frittata de bròcoli i kale

Plat principal  |  Mareva Gillioz

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Una opció ideal per als àpats quan no volem complicacions, però sí molt de sabor i cuidar la salut. Apta per a tota la família, aquesta recepta convida a compartir i a gaudir d’allò que és bo.


Ingredients

  • 1 gra d’all pelat i premsat (o trossejat)
  • 1 ceba morada o de Figueres petita, trossejada
  • ½ bròcoli trossejat (sense tronc)
  • 1 pastanaga grossa bio sense pelar i ratllada
  • 3 tasses de fulles de kale (sense el tronc central)
  • 4 ous bio
  • 125 ml de nata vegetal bio
  • 1/3 de tassa de beguda vegetal al gust
  • Sal sense refinar
  • 1 c.c. de pebre negre
  • 1 c.p. de cúrcuma en pols
  • 1 c.p. de pebre vermell fumat en pols
  • 1 c.s. de farigola seca
  • 1 c.s. de romaní sec
  • 1 c.s. d’oli d’oliva verge

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Blanquegeu les fulles de kale, col·locant-les en aigua calenta durant uns 3 minuts, fins que quedin toves, i escorreu-les bé. Reserveu.
  3. Piqueu, per separat, el bròcoli, pastanaga i ceba. Reserveu.
  4. Bateu els ous amb la nata i la beguda vegetal, i afegiu-hi un punt de sal i espècies. Reserveu.
  5. Poseu un rajol d’oli d’oliva a la paella, i daureu la ceba i l’all, tot seguit del bròcoli i, 3 minuts més tard, la pastanaga. Barregeu-ho tot bé amb les herbes aromàtiques.
  6. Retireu les verdures del foc i afegiu al bol dels ous batuts. Remeneu tot i barregeu-ho tot bé.
  7. Aboqueu-ho tot a la paella (especial per forn) i coeu al forn durant 25 minuts o fins que quedi tot ben daurat.
  8. Tireu-hi una mica de pebre vermell al gust per sobre i serviu.

Mareva Gillioz
Dietista integrativa i coach, formada en Psiconutrició i cuina terapèutica i natural

www.marevagillioz.com @marevagillioz_

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Blanquegeu les fulles de kale, col·locant-les en aigua calenta durant uns 3 minuts, fins que quedin toves, i escorreu-les bé. Reserveu.
  3. Piqueu, per separat, el bròcoli, pastanaga i ceba. Reserveu.
  4. Bateu els ous amb la nata i la beguda vegetal, i afegiu-hi un punt de sal i espècies. Reserveu.
  5. Poseu un rajol d’oli d’oliva a la paella, i daureu la ceba i l’all, tot seguit del bròcoli i, 3 minuts més tard, la pastanaga. Barregeu-ho tot bé amb les herbes aromàtiques.
  6. Retireu les verdures del foc i afegiu al bol dels ous batuts. Remeneu tot i barregeu-ho tot bé.
  7. Aboqueu-ho tot a la paella (especial per forn) i coeu al forn durant 25 minuts o fins que quedi tot ben daurat.
  8. Tireu-hi una mica de pebre vermell al gust per sobre i serviu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat