Frittata ceto amb rossinyols, pernil de gla i bròcoli

Plat principal  |  Mel Sánchez

L’ou és un gran aliat a l’hora de fer plats cetogènics i, si es tracta d’augmentar greixos, una frittata o quiche amb nata animal o vegetal es converteix en una recepta keto perfecta.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

6 ous XL ecològics
200 ml de nata de coco o nata de

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180 °C a dalt, a baix i amb ventilador.
Talleu els bolets, el bròcoli a tiges petites i fines i el gra d’all.
Salteu els bolets, bròcoli, all i espinacs (si són c…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat