“Ful Mudammas”, puré de faves tendres

Plat principal, Aperitius  |  Cristina Arroyo

Recepta aromàtica d’origen egipci que barreja el puré de faves amb tahina, all, bitxo, oli, julivert i llimona i que, servida amb ceba tendra i pa de pita, es converteix en un plat sorprenent, deliciós i ple de beneficis.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

250 g de faves tendres
2 grans d’all
Sal marina

Elaboració

En un morter piqueu l’all, el julivert picat i la sal marina. Afegiu el suc de llimona, el bitxo, la tahina, l’oli i l’aigua fins a obtenir una pasta uniforme; ni massa líquida ni massa esp…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat