Galtes de porc ibèric de gla amb amanida de col

Plat principal, Condiments i salses  |  Débora Lopez

Recepta que combina la carn súper tendra de les galtes de porc ibèric de gla acompanyada d'una sorprenent amanida de col. Un plat únic, súper complet i nutritiu!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts + 8 h de cocció

Ingredients

Per a la carn

4 galtes de porc ibèric de gla
2 cebe

Elaboració

Per a preparar la carn

Talleu les cebes a quarts i desfés les capes perquè quedi en tires.
Col·loqueu les galtes a l’olla lenta amb una mica de sal i les tires de ceba per sobre.
Cuineu …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat