Galtes de porc ibèric de gla amb amanida de col

Plat principal, Condiments i salses  |  Débora Lopez

Recepta que combina la carn súper tendra de les galtes de porc ibèric de gla acompanyada d'una sorprenent amanida de col. Un plat únic, súper complet i nutritiu!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts + 8 h de cocció

Ingredients

Per a la carn

  • 4 galtes de porc ibèric de gla
  • 2 cebes

Per a l’amanida

  • 1/4 de col blanca
  • 2 pastanagues
  • 1/2 poma
  • 1/2 ceba dolça

Per a la maionesa

  • 1 ou
  • Oli d’oliva verge extra
  • 1 llimona espremut
  • Sal marina

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
Débora Lopez

Débora Lopez
Creadora de receptes paleo en el web Yo, Como sapiens

yocomosapiens.com
 

Galtes de porc ibèric de gla amb amanida de col

Plat principal, Condiments i salses  |  Débora Lopez

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts + 8 h de cocció

Recepta que combina la carn súper tendra de les galtes de porc ibèric de gla acompanyada d'una sorprenent amanida de col. Un plat únic, súper complet i nutritiu!


Ingredients

Per a la carn

  • 4 galtes de porc ibèric de gla
  • 2 cebes

Per a l'amanida

  • 1/4 de col blanca
  • 2 pastanagues
  • 1/2 poma
  • 1/2 ceba dolça

Per a la maionesa

  • 1 ou
  • Oli d'oliva verge extra
  • 1 llimona espremut
  • Sal marina

Elaboració

Per a preparar la carn

  1. Talleu les cebes a quarts i desfés les capes perquè quedi en tires.
  2. Col·loqueu les galtes a l'olla lenta amb una mica de sal i les tires de ceba per sobre.
  3. Cuineu durant 8 hores a la posició "lenta" o "baixa".
  4. Un cop fetes, esmicoleu-les i barregeu-les amb ajuda d'una forquilla.
* Si feu servir una olla convencional, de fang o ferro colat, els podeu estofar amb aigua i mantega durant 2 hores. Si feu servir olla a pressió amb 1 hora serà suficient.

Per a fer la maionesa

  1. Trenqueu l'ou (si està a temperatura ambient millor) i poseu-ho en el got de la batedora de mà.
  2. Aboqueu oli d'oliva verge extra sense por fins que, almenys, dobli la quantitat d'ou (si l'ou ocupa 1 dit al vas, posarem 2 dits d'oli). Com més oli, més quantitat de salsa i més espessa.
  3. Poseu la batedora al fons del vas i sense moure-la, enceneu a velocitat baixa fins que comenci a estar gairebé quallada per complet.
  4. Ara ja podeu moure la batedora amb moviments de dalt a baix fins que estigui ben lligada.
  5. Afegiu el suc de llimona (o vinagre de poma) i una mica de sal mentre bateu a poc a poc .

Per a preparar l'amanida

  1. Piqueu tots els ingredients en picadora o a mà (així de simple!)
  2. Barregeu-la bé amb la maionesa.

Débora Lopez
Creadora de receptes paleo en el web Yo, Como sapiens

www.yocomosapiens.com

Elaboració

Per a preparar la carn

  1. Talleu les cebes a quarts i desfés les capes perquè quedi en tires.
  2. Col·loqueu les galtes a l’olla lenta amb una mica de sal i les tires de ceba per sobre.
  3. Cuineu durant 8 hores a la posició “lenta” o “baixa”.
  4. Un cop fetes, esmicoleu-les i barregeu-les amb ajuda d’una forquilla.

* Si feu servir una olla convencional, de fang o ferro colat, els podeu estofar amb aigua i mantega durant 2 hores. Si feu servir olla a pressió amb 1 hora serà suficient.

Per a fer la maionesa

  1. Trenqueu l’ou (si està a temperatura ambient millor) i poseu-ho en el got de la batedora de mà.
  2. Aboqueu oli d’oliva verge extra sense por fins que, almenys, dobli la quantitat d’ou (si l’ou ocupa 1 dit al vas, posarem 2 dits d’oli). Com més oli, més quantitat de salsa i més espessa.
  3. Poseu la batedora al fons del vas i sense moure-la, enceneu a velocitat baixa fins que comenci a estar gairebé quallada per complet.
  4. Ara ja podeu moure la batedora amb moviments de dalt a baix fins que estigui ben lligada.
  5. Afegiu el suc de llimona (o vinagre de poma) i una mica de sal mentre bateu a poc a poc .

Per a preparar l’amanida

  1. Piqueu tots els ingredients en picadora o a mà (així de simple!)
  2. Barregeu-la bé amb la maionesa.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat