Galtes de vedella amb farigola i xocolata

Plat principal  |  Laura Garcia

Plat de cocció lenta però tranquils, no haureu d’estar gaire pendents del guisat, només deixar que el foc lent faci la seva màgia sobre la carn.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 h 30 minuts

Ingredients

1 kg de galtes de vedella sense os
2 cebes, uns 300 g

Elaboració

Escalfeu l’oli, ghee o mantega en una cassola ampla amb tapa.
Salpebreu les galtes per tots dos costats i poseu-les a la cassola a foc mitjà per segellar-les, uns 2 o 3 minuts per banda. Qua…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat