Gambes amb pesto de carbassó

Plat principal, Condiments i salses  |  Laura Garcia

No és cap secret que les gambes casen amb moltíssimes salses. Aquesta vegada et proposo que les facis amb un pesto de carbassó saltat, més suau que un pesto convencional, perfecte si no vols recordar-te’n durant hores...

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

1 carbassó, uns 275 g
1 kg de gambes
2 c. s. de g

Elaboració

Talleu els extrems del carbassó, renteu-lo sota l’aixeta i talleu-lo a daus mitjans.
Escalfeu una cullerada de ghee, mantega o oli d’oliva en una paella grossa.
Afegiu-hi el carbassó i…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat