Gaspatxo de llima i coco

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Una sopa freda, dolça i àcida alhora, refrescant i saciant amb aportació de vegetals crus que la converteix en una recepta sinònim de frescor i vitamines i amb un rajolí de suc de llima, llet de coco i una mica de picant.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 2 tomàquets de pera
  • 8 tomàquets en branca
  • 10 tomàquets xerri
  • 1 cogombre pelat i sense llavors
  • 1 pebrot vermell rostit sense llavors
  • 1 tija d’api
  • ¼ de bitxo vermell
  • 2 grans d’all
  • 1 suc de llima
  • Llet de coco
  • 1 grapat de cibulet fresc
  • 1 grapat de fulles fresques d’estragó (reserveu-ne alguna per decorar)
  • 1 c.s. d’oli d’oliva
  • Una mica de sal marina
  • Un polsim de pebre blanc

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Gaspatxo de llima i coco

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Una sopa freda, dolça i àcida alhora, refrescant i saciant amb aportació de vegetals crus que la converteix en una recepta sinònim de frescor i vitamines i amb un rajolí de suc de llima, llet de coco i una mica de picant.


Ingredients

  • 2 tomàquets de pera
  • 8 tomàquets en branca
  • 10 tomàquets xerri
  • 1 cogombre pelat i sense llavors
  • 1 pebrot vermell rostit sense llavors
  • 1 tija d'api
  • ¼ de bitxo vermell
  • 2 grans d'all
  • 1 suc de llima
  • Llet de coco
  • 1 grapat de cibulet fresc
  • 1 grapat de fulles fresques d'estragó (reserveu-ne alguna per decorar)
  • 1 c.s. d'oli d'oliva
  • Una mica de sal marina
  • Un polsim de pebre blanc

Elaboració

  1. Tritureu lleugerament els tomàquets a la batedora.
  2. Afegiu-hi el cogombre, el pebrot, l'api i els alls trossejats, el bitxo, la sal i el pebre i torneu a triturar. Afegiu-hi el suc de llima, el cibulet i l'estragó i tritureu uns segons més fins a obtenir la textura desitjada.
  3. Tasteu-ho i corregiu de sal si cal.
  4. Serviu i afegiu-hi un rajolí de llet de coco i decoreu amb fulles d'estragó.
  5. Entrebancs: trossets de verdures fresques per donar un toc cruixent com api, ceba tendra, carbassó, pebrot, cogombre, raves, germinats, poma... o fins i tot un ou cuit picat.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Tritureu lleugerament els tomàquets a la batedora.
  2. Afegiu-hi el cogombre, el pebrot, l’api i els alls trossejats, el bitxo, la sal i el pebre i torneu a triturar. Afegiu-hi el suc de llima, el cibulet i l’estragó i tritureu uns segons més fins a obtenir la textura desitjada.
  3. Tasteu-ho i corregiu de sal si cal.
  4. Serviu i afegiu-hi un rajolí de llet de coco i decoreu amb fulles d’estragó.
  5. Entrebancs: trossets de verdures fresques per donar un toc cruixent com api, ceba tendra, carbassó, pebrot, cogombre, raves, germinats, poma… o fins i tot un ou cuit picat.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat