Gaspatxo de llima i coco

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Una sopa freda, dolça i àcida alhora, refrescant i saciant amb aportació de vegetals crus que la converteix en una recepta sinònim de frescor i vitamines i amb un rajolí de suc de llima, llet de coco i una mica de picant.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

2 tomàquets de pera
8 tomàquets en branca
10 tom

Elaboració

Tritureu lleugerament els tomàquets a la batedora.
Afegiu-hi el cogombre, el pebrot, l’api i els alls trossejats, el bitxo, la sal i el pebre i torneu a triturar. Afegiu-hi el suc de llima, el…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat