Gaspatxo de nectarina

Plat principal  |  Gina Estapé

Quan arriba l'estiu el gaspatxo és el plat estrella de la majoria de cases; és refrescant, ràpid i ple de vitamines! Existeixen moltes versions a la recepta tradicional; aquesta amb nectarines us sorprendrà per la seva refrescant aroma.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

700 g de tomàquet pera
350 g de nectarina o préssec

Elaboració

Renteu els tomàquets pera i talleu-los per la meitat. Afegiu-los al got d’una batedora potent.
Peleu les nectarines, talleu-les a trossos mitjans i afegiu-les a la batedora amb la resta d’…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat