Gaspatxo de nectarina

Plat principal  |  Gina Estapé

Quan arriba l'estiu el gaspatxo és el plat estrella de la majoria de cases; és refrescant, ràpid i ple de vitamines! Existeixen moltes versions a la recepta tradicional; aquesta amb nectarines us sorprendrà per la seva refrescant aroma.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

  • 700 g de tomàquet pera
  • 350 g de nectarina o préssec
  • 70 g de cogombre
  • 40 g de pebrot vermell
  • 30 g de ceba
  • 80 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 1 c.p. de vinagre de poma
  • 1 c.p. de sal

Dieta

  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Gaspatxo de nectarina

Plat principal  |  Gina Estapé

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Quan arriba l'estiu el gaspatxo és el plat estrella de la majoria de cases; és refrescant, ràpid i ple de vitamines! Existeixen moltes versions a la recepta tradicional; aquesta amb nectarines us sorprendrà per la seva refrescant aroma.


Ingredients

  • 700 g de tomàquet pera
  • 350 g de nectarina o préssec
  • 70 g de cogombre
  • 40 g de pebrot vermell
  • 30 g de ceba
  • 80 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 1 c.p. de vinagre de poma
  • 1 c.p. de sal

Elaboració

  1. Renteu els tomàquets pera i talleu-los per la meitat. Afegiu-los al got d’una batedora potent.
  2. Peleu les nectarines, talleu-les a trossos mitjans i afegiu-les a la batedora amb la resta d’aliments.
  3. Tritureu-ho tot a màxima potencia fins a obtenir una textura homogènia.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Renteu els tomàquets pera i talleu-los per la meitat. Afegiu-los al got d’una batedora potent.
  2. Peleu les nectarines, talleu-les a trossos mitjans i afegiu-les a la batedora amb la resta d’aliments.
  3. Tritureu-ho tot a màxima potencia fins a obtenir una textura homogènia.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat