Gelat ceto de meló amb pernil

Postres, esmorzars i berenars  |  Ari Grau

A l’estiu només ens venen de gust receptes fresques, i és quan la gent que seguim la dieta cetogènica trobem més a faltar la fruita de temporada. Us proposo un gelat de “fals meló” a base de cogombre per evitar que la fructosa de la fruita ens faci sortir de cetosi.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts + congelació

Ingredients

2 alvocats congelats
1,5 cogombre congelat
Nata de

Elaboració

Peleu els alvocats, talleu-los a daus mitjans i congeleu-los en una bossa apta per al congelador. Podeu preparar-ho la nit anterior. Jo solc tenir-ne sempre al congelador perquè, quan veig que un…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat