Gelat de plàtan i maduixes

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Els gelats comercials solen estar carregats de sucres, greixos i additius. Amb l'arribada de la calor tingues a ma aquesta recepta per preparar a casa aquest gelat saludable.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts + 1 nit de refrigeració

Ingredients

  • 3 plàtans madurs
  • 300 g de maduixes
  • Un raig de beguda vegetal d’ametlles* o de coco

*Opció no apta per a al·lèrgics als fruits secs

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Gelat de plàtan i maduixes

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts + 1 nit de refrigeració

Els gelats comercials solen estar carregats de sucres, greixos i additius. Amb l'arribada de la calor tingues a ma aquesta recepta per preparar a casa aquest gelat saludable.


Ingredients

  • 3 plàtans madurs
  • 300 g de maduixes
  • Un raig de beguda vegetal d’ametlles* o de coco
*Opció no apta per a al·lèrgics als fruits secs

Elaboració

  1. La nit anterior, peleu els plàtans i talleu-los a rodanxes; netegeu també les maduixes i talleu-les per la meitat. Guardeu les fruites al congelador tota la nit.
  2. L’endemà, traieu les fruites del congelador i deixeu-les reposar 10 minuts.
  3. Poseu-les al got d’una batedora potent amb un raig de beguda vegetal i tritureu fins a aconseguir una textura cremosa de gelat.
  4. Serviu al moment o guardeu en un recipient de vidre i al congelador. Si el guardeu, traieu-lo del congelador 10-15 minuts abans de menjar-lo.
  5. Podeu servir-lo amb maduixes fresques trossejades per sobre i altres guarnicions com coco ratllat, bocins de cacau o xocolata negra ratllada, o ametlles laminades; el que us vingui de gust!

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. La nit anterior, peleu els plàtans i talleu-los a rodanxes; netegeu també les maduixes i talleu-les per la meitat. Guardeu les fruites al congelador tota la nit.
  2. L’endemà, traieu les fruites del congelador i deixeu-les reposar 10 minuts.
  3. Poseu-les al got d’una batedora potent amb un raig de beguda vegetal i tritureu fins a aconseguir una textura cremosa de gelat.
  4. Serviu al moment o guardeu en un recipient de vidre i al congelador. Si el guardeu, traieu-lo del congelador 10-15 minuts abans de menjar-lo.
  5. Podeu servir-lo amb maduixes fresques trossejades per sobre i altres guarnicions com coco ratllat, bocins de cacau o xocolata negra ratllada, o ametlles laminades; el que us vingui de gust!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat