Gofres de carbassa amb crema de cacau casolana

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Sonia Aparicio

No deixeu de provar aquestes gofres de carbassa amb crema de cacau casolana per concedir-vos un petit gran caprici sense gluten ni lactis.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts + 3 h de refrigeració

Ingredients

Per a la crema de cacau

  • 100 ml de llet de coco en llauna
  • 3 c.s. de crema d’avellanes
  • 3 c.s. de cacau en pols 100 %
  • 2 c.s. d’eritritol polvoritzat (al gust i totalment opcional

Per als gofres

  • 2 ous
  • 60 g de carbassa rostida
  • 1/2 c.p. de canyella
  • 1 pessic de sal
  • 1 dàtil (remullat en aigua calenta durant 30 minuts i sense pell ni pinyol)
  • 50 g de farina de coco
  • 10 g de farina d’ametlla
  • 1 c.s. d’extracte de vainilla
  • 10 g d’oli de coco (en estat líquid)
  • 50 ml de llet vegetal (jo he triat coco, però serveix qualsevol)

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Sonia Aparicio

Sonia Aparicio
Creadora de ‘Little Paleo‘

@little.paleo
 

Gofres de carbassa amb crema de cacau casolana

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Sonia Aparicio

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts + 3 h de refrigeració

No deixeu de provar aquestes gofres de carbassa amb crema de cacau casolana per concedir-vos un petit gran caprici sense gluten ni lactis.


Ingredients

Per a la crema de cacau

  • 100 ml de llet de coco en llauna
  • 3 c.s. de crema d’avellanes
  • 3 c.s. de cacau en pols 100 %
  • 2 c.s. d’eritritol polvoritzat (al gust i totalment opcional

Per als gofres

  • 2 ous
  • 60 g de carbassa rostida
  • 1/2 c.p. de canyella
  • 1 pessic de sal
  • 1 dàtil (remullat en aigua calenta durant 30 minuts i sense pell ni pinyol)
  • 50 g de farina de coco
  • 10 g de farina d’ametlla
  • 1 c.s. d’extracte de vainilla
  • 10 g d’oli de coco (en estat líquid)
  • 50 ml de llet vegetal (jo he triat coco, però serveix qualsevol)

Elaboració

Per a la crema de cacau

  1. En un cassó petitó, poseu tots els ingredients a foc baix-mitjà i homogeneïtzeu-los amb l’ajuda d’una vareta.
  2. Quan la mescla sigui homogènia, deixeu que refredi, guardeu-la en un pot de vidre i reserveu-la a la nevera 2-3 h aproximadament (aquesta mescla dura perfectament una setmana a la nevera), perquè quedi una mica més ferma que la comercial.
recepta nutella casolana

Per als gofres

  1. Poseu tots els ingredients en una batedora de got i bateu-los de manera generosa mentre s’escalfa la gofrera.
  2. Quan la massa estigui completament triturada i la gofrera calenta, pinzelleu-la amb una miqueta d’oli de coco perquè la massa no s’hi enganxi.
  3. Repartiu la massa a la gofrera de manera igualada (amb les quantitats de la recepta en surten 4) i deixeu-les-hi durant 3-5 minuts (segons la potència de la gofrera).
  4. Serviu amb crema de cacau per sobre.

Sonia Aparicio
Creadora de ‘Little Paleo‘

@little.paleo

Elaboració

Per a la crema de cacau

  1. En un cassó petitó, poseu tots els ingredients a foc baix-mitjà i homogeneïtzeu-los amb l’ajuda d’una vareta.
  2. Quan la mescla sigui homogènia, deixeu que refredi, guardeu-la en un pot de vidre i reserveu-la a la nevera 2-3 h aproximadament (aquesta mescla dura perfectament una setmana a la nevera), perquè quedi una mica més ferma que la comercial.

recepta nutella casolana

Per als gofres

  1. Poseu tots els ingredients en una batedora de got i bateu-los de manera generosa mentre s’escalfa la gofrera.
  2. Quan la massa estigui completament triturada i la gofrera calenta, pinzelleu-la amb una miqueta d’oli de coco perquè la massa no s’hi enganxi.
  3. Repartiu la massa a la gofrera de manera igualada (amb les quantitats de la recepta en surten 4) i deixeu-les-hi durant 3-5 minuts (segons la potència de la gofrera).
  4. Serviu amb crema de cacau per sobre.

Els apunts de Sonia Aparicio

  • Generalment jo menjo pels ulls, i m’agrada molt que els plats siguin atractius; si també us passa, podeu posar la crema de xocolata i avellanes en una mànega pastissera per aconseguir un efecte una mica més vistós.
  • Una cosa que queda molt bé en aquesta combinació és una miqueta de iogurt de coco coronat amb una mica d’ametlles trossejades.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat