Gofres salades de verat en conserva sense ou

Pans, pizzes i similars, Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  |  Mel Sánchez

Aquestes gofres de verat us sorprendran per la seva textura esponjosa i ferma al mateix temps que són saboroses, saludables, ràpides de fer, sense ou i molt cetogèniques.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 200 g de verat en oli d’oliva verge extra
  • 50 g de farina d’ametlla
  • 50 g de lli daurat mòlt
  • 160 g d’aigua
  • Sal

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Mel Sánchez

Mel Sánchez
Dietista integrativa i psiconeuroinmunóloga. Especializada en dietas ceto

melsanchez.es/ @healthyfood_mel
 

Gofres salades de verat en conserva sense ou

Pans, pizzes i similars, Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  |  Mel Sánchez

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts

Aquestes gofres de verat us sorprendran per la seva textura esponjosa i ferma al mateix temps que són saboroses, saludables, ràpides de fer, sense ou i molt cetogèniques.


Ingredients

  • 200 g de verat en oli d’oliva verge extra
  • 50 g de farina d’ametlla
  • 50 g de lli daurat mòlt
  • 160 g d’aigua
  • Sal

Elaboració

  1. Preescalfeu la gofrera greixada i pinzellada amb una gota d’OOVE. Si no teniu gofrera, podeu donar-li forma de creps americanes amb una paella antiadherent.
  2. Tritureu-ho tot amb una batedora de got –amb una batedora de mà costarà una mica més– fins a obtenir una massa homogènia.
  3. Repartiu la massa en una capa no gaire gruixuda a la gofrera amb ajuda d’una cullera.
  4. Cuineu-les 8 minuts o fins que estiguin ben fermes i una mica torrades. És important no obrir la gofrera abans dels 5 minuts, ja que es poden desmuntar.
  5. Degusteu-les en el moment amb enciam, una rodanxa de tomàquet, maionesa casolana o amb formatge de cabra.
Porció d’hidrats de carboni = 1 gr per ració

Mel Sánchez
Dietista integrativa i psiconeuroinmunóloga. Especializada en dietas ceto

https://www.melsanchez.es/ @healthyfood_mel

Elaboració

  1. Preescalfeu la gofrera greixada i pinzellada amb una gota d’OOVE. Si no teniu gofrera, podeu donar-li forma de creps americanes amb una paella antiadherent.
  2. Tritureu-ho tot amb una batedora de got –amb una batedora de mà costarà una mica més– fins a obtenir una massa homogènia.
  3. Repartiu la massa en una capa no gaire gruixuda a la gofrera amb ajuda d’una cullera.
  4. Cuineu-les 8 minuts o fins que estiguin ben fermes i una mica torrades. És important no obrir la gofrera abans dels 5 minuts, ja que es poden desmuntar.
  5. Degusteu-les en el moment amb enciam, una rodanxa de tomàquet, maionesa casolana o amb formatge de cabra.

Porció d’hidrats de carboni = 1 gr per ració

Els apunts de la Mel Sánchez

Si us dic que aquestes gofres són molt cetogèniques –tenen un 1 g de carbohidrats per ració–, i sorprenentment bones, potser no em creieu, però quan les tasteu em voldreu fer una abraçada, encara que us hi resistiu en temps de COVID.

El verat és un peix excel·lent amb greixos omega-3 i que, com que és petit, ens permet evitar ingerir més metalls pesants, cosa que el converteix en una opció excel·lent.

També es conserven molt bé durant tot el dia, ideal per a carmanyoles.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat