Caramels de goma de gingebre

Postres, esmorzars i berenars  |  Blanca Gómez

Aquests caramels de goma m’encanten i, si fem keto, són ideals per rematar els àpats i digerir greixos. Si es vol consumir gingebre perquè es tenen nàusees, mal de cap o com una petita ajuda antiinflamatòria, aquests caramels de goma sense sucre seran la solució.

  • Racions:
    15 - 20
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts + 12 hores de nevera

Ingredients

  • 10-12 cm d’arrel de gingebre
  • 1 o 2 llimones
  • Gelatina animal en pols

 

Dieta

  • Ceto
  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

Caramels de goma de gingebre

Postres, esmorzars i berenars  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    15 - 20
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts + 12 hores de nevera

Aquests caramels de goma m’encanten i, si fem keto, són ideals per rematar els àpats i digerir greixos. Si es vol consumir gingebre perquè es tenen nàusees, mal de cap o com una petita ajuda antiinflamatòria, aquests caramels de goma sense sucre seran la solució.


Ingredients

  • 10-12 cm d’arrel de gingebre
  • 1 o 2 llimones
  • Gelatina animal en pols
 

Elaboració

  1. Peleu el gingebre fresc i talleu-lo a trossos.
  2. Poseu-lo en un cassó, cobriu-lo amb aigua i porteu-lo a ebullició.
  3. Quan comenci a bullir, abaixeu el foc al mínim i deixeu que cogui durant un mínim de 15 minuts. Després, apagueu el foc i deixeu que infusioni una estona més.
  4. Mentrestant, espremeu les llimones o bateu-les amb la polpa per guanyar consistència.
  5. Afegiu-hi la gelatina animal en pols. Poseu-n’hi una mica més del que és habitual o del que posi a les instruccions, ja que la preparació és molt líquida.
  6. Una vegada s’hagi refredat la mescla, aboqueu-la en motlles de silicona petits i deixeu-ho de 12 a 24 h a la nevera.
  7. Passat aquest temps ja estan llestes!

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

  1. Peleu el gingebre fresc i talleu-lo a trossos.
  2. Poseu-lo en un cassó, cobriu-lo amb aigua i porteu-lo a ebullició.
  3. Quan comenci a bullir, abaixeu el foc al mínim i deixeu que cogui durant un mínim de 15 minuts. Després, apagueu el foc i deixeu que infusioni una estona més.
  4. Mentrestant, espremeu les llimones o bateu-les amb la polpa per guanyar consistència.
  5. Afegiu-hi la gelatina animal en pols. Poseu-n’hi una mica més del que és habitual o del que posi a les instruccions, ja que la preparació és molt líquida.
  6. Una vegada s’hagi refredat la mescla, aboqueu-la en motlles de silicona petits i deixeu-ho de 12 a 24 h a la nevera.
  7. Passat aquest temps ja estan llestes!

Les notes de la Blanca

  • Es poden preparar amb altres infusions i gustos. De què et venen de gust?

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat