Granola casolana amb iogurt de coco i poma cuita

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Si us agraden les granoles per esmorzar, en podeu preparar de boníssimes a partir d’ingredients reals: flocs de civada, fruits secs i una mica de mel. La granola és ideal per barrejar amb fruita, llet vegetal, iogurt o quefir.

  • Racions:
    350 g
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

150 g de flocs de civada*
50 g d’ametlles laminades

Elaboració

Barregeu els flocs de civada, les ametlles laminades, les avellanes trossejades, les llavors de carbassa, les llavors de gira-sol, el coco laminat, les panses o orellanes trossejades, la cullerade…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat