Granola ceto amb xocolata casolana

Postres, esmorzars i berenars  |  Ari Grau

S’acaben les vacances i tornem a la rutina; els més petits a l’escola, i els grans a la feina. Les corredisses de bon matí ens suposen un estrès innecessari i moltes vegades acabem fent esmorzars que no són els millors. Aquesta recepta us solucionarà els esmorzars per a tota la família i us ajudarà a evitar els cereals plens de sucre.

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

100 g d’ametlla trossejada (granet o laminada)
50 g

Elaboració

Per a la xocolata casolana

Desfeu la mantega de cacau al bany maria.
Seguidament afegiu la resta d’ingredients, barrejant enèrgicament perquè quedin ben integrats i amb una textura ben hom…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat