Hamburgueses de bacallà amb alvocat i saltat de pastanaga i kale

Plat principal  |  Gina Estapé

Proposta de sopar ràpid i sa amb bacallà; una proteïna de qualitat, fàcil de pair i que no perjudicarà a la qualitat del son. Aquesta recepta la podeu trobar a la revista ETS paper nº 1.

  • Racions:
    3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

Per a les hamburgueses

200 g de bacallà fresc, sense p

Elaboració

Tritureu el bacallà en un processador d’aliments perquè quedi ben picat. Poseu-lo en un colador o una malla i premseu-lo bé per eliminar l’aigua que conté.
Torneu a posar el bacallà al…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat