Hamburgueses de xampinyó i mongeta mungo

Plat principal, Condiments i salses  |  Maria Llamas

Aquestes hamburgueses de xampinyó i mongeta mungo són un menjar complet, compost com a mínim per un 50% de verdura, proteïna de qualitat, carbohidrats complets i greixos saludables, a més de ser equilibrades i saludables!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora + 3 h de remull

Ingredients

75 g llavors de gira-sol
½ ceba, pelada i trossejada

Elaboració

Per cuinar les mongetes mungo, poseu-les en remull 2-3 hores abans de coure, ja que s’estoven més ràpidament.
Renteu, escorreu bé i poseu en una olla amb aigua freda. Poseu l’olla a foc …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat